‘Mislim da ćemo jako skladno funkcionirati kada budemo vodili Zagreb’ Klisović o partnerstvu s Možemo!

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Joško Klisović SDP-ov je kandidat za gradonačelnika Zagreba, što nije posebice dojmilo stanovnike glavnoga grada kao ni političke analitičare koji komentiraju kako su i HDZ i SDP podbacili svojim kandidatima. Ipak, čini se da Klisović vjeruje da ima šansu za pobjedu na izborima, te smatra da je to i novi početak za SDP.

“Mojom kandidaturom za gradonačelnika grada Zagreba SPD je istaknuo jedno lice koje bi trebalo simbolizirati novi, reformirani SDP. SDP koji se odmakao od dosadašnjih loših praksi koje su nas do parlamentarnog poraza u srpnju, i koje su jedan dio članstva preusko vezale uz gospodina Bandića, njegove interesne skupine, njegovu stranku i sve ono što on simbolizira u ovom gradu”, izjavio je Klisović za HRT.

Ističe kako je predsjedništvo SDP-a pod vodstvom Grbina doživjelo ozbiljnu reformaciju te da su zato i raspuštena tijela organizacije u Zagrebu. Dodaje i da, članstvo je i dalje tu i želi “kvalitetnu, konstruktivnu kampanju u kojoj ćemo pobijediti i mene vide kao kandidata koji to može iznijeti”.

“Ja sam samo dio reformskog procesa unutar SDP-a, jedno lice koje će ga na ovim izborima predstavljati, i pokazati na koji način planiramo funkcionirati u budućnosti”, objašnjava SDP-ov kandidat.

Tvrdi i da u platformi “Možemo” vidi partnera zbog podudarnih stavova u rješavanju gradskih pitanja, zbog čega smatra da će jako skladno funkcionirati u budućnosti kada budu vodili grad u partnerstvu.


Komentari