Milanović odgovorio Plenkoviću: ‘Aludirao je da sam ovisnik o kokainu. On se ponaša kao herojski zec’

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Predsjednik Zoran Milanović u Iloku se ponovno osvrnuo na premijera Andreja Plenkovića.

“On je puno vremena proveo na kroasanima u Bruxellesu i Parizu… moramo se smijati … piroman-vatrogasac, to znači da me drži odgovornim za taj napad, ili ovo iz 2016., to su teške optužbe”, rekao je Milanović.

Rekao je i kako se on i premijer “ne prepucavaju”.

“Priča o prepucavanju je naprosto pogrešna. Mi se ne prepucavamo. Ja nudim ograničena rješenja koja nam stoje na stolu, a premijer se ponaša kao herojski zec”, rekao je Milanović.

Osvrnuo se i na Plenkovićeve izjave.

“Premijer je, kazavši da sam 54-godišnji šmrkavac, aludirao da sam ja ovisnik o kokainu. To je inspiracija iz kloake interneta, iz septičke jame interneta. Ja imam problema s dišnim putevima, ali spominjati takvo što može samo jedan low-life. Ja za kokain nemam novca”, rekao je Milanović.

Milanović je, kako je rekao, sazvao sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost jer je premijer rekao da se Hrvatska radikalizira.

“On je isplazio jezik Hrvatskoj, to je bilo beljenje. On je rekao da će sazvati svašta nešto, da će se boriti protiv radikalizacije, valjda dimnim signalima i metlama i da će napraviti sanitarni kordon. Pazite, sanitarni kordon”, kazao je Milanović.


Komentari