McDonald’s odgovorio na prvo neugodno pitanje o dostavi: Kakva će biti dostavljena hrana?

McDonalds

Vijest da najpopularniji restoran brze hrane McDonald’s uvodi dostavu izazvala je eksploziju oduševljenja.

Kako je i najavljeno, danas je prvi restoran, onaj u Pothodniku počeo s dostavom. Svaki dan između 11 i 23  ljubitelji McDonald’s hrane koji žive u blizini ovog restorana mogu naručiti svoje omiljeno jelo bez obzira koliki iznos računa bio. Dakle, ne postoji minimalan iznos narudžbe. Osim toga, pogodnost je što se može plaćati i karticama i gotovinom, baš kao i u samom restoranu.

S obzirom da je procijenjeno vrijeme koje je potrebno od vaše narudžbe do dostavljanja iste na adresu oko 20 minuta, u pitanje je došlo hoće li kvaliteta hrane ostati na istoj razini.

Jedan korisnik ih je tako upitao je li moguće da meso bude posluženo svježe i vruće, za što ne bi smjelo stajati duže od 10-15 minuta, te isto tako i prženi krumpirići, koji ne bi smjeli stajati duže od 7 minuta.

U odgovoru tvrtka McDonald’s navodi da su upravo iz tog razloga, da bi se sačuvala hrana na jednakoj razini kao i u restoranima, i uveli pravilo da se isporučuje samo unutar zone restorana. Ipak, dio odgovora u kojem kažu “to nam je cilj kojem ćemo težiti, u suradnji s našim partnerom” ukazuje da ne mogu garantirati isto te da dostavljena hrana možda i neće ispunjavati sve zadane standarde.

Screenshot

 


Komentari