MARIN IVANOVIĆ STOKA ZA ZAGREB.INFO :’Svakodnevno sam se molio da ponovno dobijem televizijski angažman’

Najdugovječniji game show u povijesti televizije, koji se već uspješno prikazivao u više od 40 zemalja svijeta, ‘The price is right’, uskoro počinje s prikazivanjem na RTL-u.  Voditelji hrvatske inačice showa pod nazivom ‘Dođi, pogodi, osvoji’ bit će Antonija Blaće i raper Marin Ivanović Stoka. Zagreb.Info bio je radoznao kako se raper snašao pred kamerama nakon poduže apstinencije od malih ekrana, pa mu je postavio nekoliko pitanja.

Kakav je osjećaj biti pred kamerama nakon 10 godina pauze?

Osjećaj je predivan, jako se veselim jer je to moja želja koju već dugo gajim i svakodnevno sam stavljao u molitvu neki televizijski angažman i valjda se sad došao taj trenutak, i to u najboljoj kombinaciji, s Antonijom Blaće, s kojom se odlično slažem i nadopunjujemo se.

Jeste imali tremu? Kako ste se pripremali?

Tremu uvijek imam prije bilo kojeg novog projekta. Mislim da je treba dobra ali sad sam već puno opušteniji. Najteže se naviknuti na tempo rada jer snimamo i po tri epizode u danu do kasno navečer, ali uz odličnu ekipu i atmosferu sve je puno lakše.

Pomaže li vam Antonija sa savjetima?

Ja sam tip koji voli poslušati savjete. Slušam i režiju i Antoniju.

Tko je više za šalu, tko je ozbiljniji?

Oboje smo se pokazali kao neozbiljni i skloni zezanciji. Koji put započne ona šalu pa je ja nastavim ili obrnuto. Baš smo kliknuli u smislu nadovezivanja i to mi se jako sviđa.

Kakva je atmosfera na setu?

Atmsofera je savršena kao na koncertu. Ipak je to oko 100 ljudi u publici što je kao koncert, a ja tu imam iskustva. Evo u ovh prvih 10 dana snimanja mogu vam reći da svi sudjeluju i veseli su.

Pomažete li natjecateljima?

Ne, mi ne smijemo, ali ostali iz publike i njihove ekipe mogu.

Jesti li osobno ljubitelj gajminga?

Ne gledam toliko puno televiziju, imam puno posla i nemam puno vremena gledati takve emisije.

Tko vam je najveći kritičar? Što na vaš angažman kaže supruga Jasna? 

Ponosna je i velika mi podrška. Ona je tu da me odmori kad dođem doma i da me pripremi za naporan dan snimanja. Kada imate dobru situaciju doma onda napunjenih baterija idete na posao idući da, i ja sam svojoj supruzi na tome iskreno zahvalan.

Biste li se i sami prijavili kao natjecatelj u neki reality show? Ako da, u koji?

Ne znam. Bio sam u Big Mama House, inačici Big Brothera u Sarajevu gdje sam na kraju i pobijedio. U takvim se showovima uvijek dobro snađem, da sam mlađi mislim da bih se prijavio i uvijek pobijedio. Znam suživot s ljudima zbog komuna, znam red u kući, kako se treba postaviti i u konačnici to prepozna publika.


Komentari