Makedonski MUP objavio detalje: ‘Denisa je tuklo troje napadača, pao je na asfalt i izgubio svijest’

Foto: Instagram

Prerano preminuli rukometaš Denis Tot, prema makedonskim medijima, ipak je preminuo od posljedica fizičkog sukoba i zadobivenog udarca.

Iako se jučer putem Facebook profila očitovao Denisov brat napisavši da njegova smrt nije posljedica nikakvog nasilja već srčanog zastoja, makedonsko Ministarstvo unutarnjih poslova objavio je detalje istrage oko smrti hrvatskog rukometaša Denisa Tota u Skoplju.

Napad ispred noćnog kluba

“Dana 7. travnja oko 3.30 sati ispred noćnog kluba koji se nalazi u gradskom parku došlo je do verbalne svađe između osobe DT. (28) iz Republike Hrvatske, s privremenim boravkom u Makedoniji i osobe A. Lj. (28), K. L. (19) i A. K. (22) iz Skoplja, pri čemu su trojica napala i udarila D.T. u glavu. Pao je na asfalt i izgubio svijest”, navode u ministarstvu. Tot je nakon toga primljen u Klinički centar Majka Tereza gdje mu je ukazana pomoć. Prema riječima liječnika, pišu makedonski mediji, hrvatski je rukometaš imao srčani udar te je preminuo”, prenosi Večernji list.

Makedonski mediji navode i da su dvije osobe za koje se sumnja da su pretukli Tota privedene, a treća je u bijegu.

Policija i ravnateljica prvo demantirali napad

Prva verzija događaja koja se proširila makedonskim i hrvatskim medijima bila je da je Tot napadnut i pretučen. Međutim, tamošnja policija je demantirala te tvrdnje i istaknula kako na tijelu nesretnog rukometaša nema vidljivih ozljeda. Također, informacije da je Tot pretučen demantirala je i ravnateljica skopske bolnice Maja Mojsova.

 


Komentari