LOVRIĆ NAZVAO TOMAŠEVIĆA NESPOSOBNIM! Uslijedio je brz odgovor: ‘Irelevantan je i predstavnik vlasti kojoj su građani rekli ne u velikom broju’

Foto: Tomislav Kristo/ Damjan Tadic / CROPIX

Predsjednica kluba Možemo u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, Marina Ivandić, odgovorila je bivšem pročelniku zagrebačkog Gradskog ureda za obrazovanje, Ivici Lovriću, na njegovu tvrdnju da je nova gradska vlast nesposobna.

“Ne čini mi se da je gospodin Lovrić relevantan sugovornik bilo kojoj temi što se tiče Grada Zagreba. On je samo zaposlenik gradske uprave, nije zastupnik. On je reprezent prošle vlasti kojem su građani rekli ne u velikom broju upravo zato što su Zagreb doveli u situaciju u kojoj se nalazi”, poručila mu je Ivandić na N1.

Dodala je kako nova vlast u Zagrebu postavlja temelje za provedbu svih projekata koji su najavljani tijekom predizborne kampanje te da je napravljen velik posao u smislu kvalitetnog upravljanja. Dotaknula se i otpada koji se u posljednje vrijeme nagomilava po ulicama.

‘Čistoća ne radi svoj posao’

“Slike prepunih kontejnera vrlo će brzo nestati. Unaprijedit će se i vizura grada, a onda grad ima još i zadatak unaprjeđenja infrastrukture. Doista poduzimamo sve što je u našoj mogućnosti da očistimo grad. Ono što će uslijediti je jedna velika preobrazba grada i zahtijevat će ruku naših sugrađana i sugrađanki”, tvrdi Ivandić.

Osvrnula se na Lovrićeve izjave da Možemo provodi kadroviranje temeljem stranačkih iskaznica jer su za novog direktora Čistoće postavili člana SDP-a iz Osijeka. Poručila je da je pobijedio na javnom natječaju te da je napravio sjajne rezultate u Osijeku i do sada odradio dobar posao postavljanja temelja u Zagrebu.

Lovrić je ranije ustvrdio da je Tomaševićeva vlast nesposobna.

“Nisu se pripremili, a gomila se otpad koji je opasan. Radi se o tome da Čistoća ne radi svoj posao. Prema informaciji koju sam dobio od sindikata Čistoće, trenutno im je samo 55 posto vozila ispravno. Koliko znam, ne provodi se javna nabava, ne nabavljaju se rezervni dijelovi. Novi direktor Čistoće je iz Osijeka i koliko znam, u Zagrebu provodi tri do četiri dana tjedno. To je potpredsjednik SDP-a Osijek”, kazao je Lovrić za N1.

Požalio se da Tomašević ne uvažava savjete koje mu daje.

Komentari