‘ZNAM TKO STOJI IZA TOMAŠEVIĆA’ Škoro je posve ozbiljan: ‘Žele nas vratiti tamo gdje sam živio do 1989.’

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Miroslav Škoro, kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika Zagreba, u utorak je poručio kako će ući u drugi izborni krug s Tomislavom Tomaševićem. Smatra kako je on jedini koji ga može “dobiti”, s obzirom na to da ima daleko veća iskustva kada je u pitanju upravljanje sustavima.

“Jako dobro znam tko stoji iza Tomaševića i tko bi došao ustvari na vlast u gradu Zagrebu, a potom je njihov plan i da kroz četiri godine uistinu odvedu Hrvatsku u jednom smjeru u kojemu sam živio do 1989. godine. S tim sustavom se ne slažem”, rekao je Škoro na konferenciji za novinare, gdje je s predsjednikom Zelene liste Nenadom Matićem potpisao Sporazum o izbornoj suradnji.

Škoro je rekao kako ne želi da netko vrši nacionalizaciju te da je on za slobodno tržište i tržišni pristup zelenim politikama, a ne na način za kakav se zalaže Tomašević.

“Zelena politika je nešto što će provoditi Slaven Dobrović i gospodin Matić, a neće provoditi gospodin Tomašević. Strpit će se još neko vrijeme sigurno jer zelen je definitivno”, poručio je Škoro.

Komentirajući zaoštravanja prema njemu kandidatkinje za gradonačelnicu stranke Bandić Milan 365 Jelene Pavičić Vukičević, Škoro je rekao da to rade zato što osjećaju da gube tlo pod nogama i zato što im je on najdirektnija konkurencija budući da po svim istraživanjima on ide u drugi krug s Tomaševićem.

Za Zelenu listu kaže da je ta stranka od početka uz njega te je siguran da će doprinijeti tome da budu još autentičniji u onome što su opisali u programu.

Škoro kaže da je Zagreb devastiran i zapušten te je siguran da se u četiri godine njegovog mandata može napraviti puno da ponovno zasvijetli, a posebice misli na zelene politike gdje je grad, na žalost, totalno zapušten. Garantira da će u godinu dana sanirati odlagalište otpada Jakuševec.

Komentari