(VIDEO) SAD SE SJETILA: Pogledajte spot Bandićeve zamjenice koja želi sjesti u fotelju gradonačelnice

Prvi predizborni spot objavila je bivša Bandićeva zamjenica, a sad obnašateljica dužnosti gradonačelnice Jelena Pavičić Vukičević, koja ide u utrku za gradonačelnicu.

Makar je tek prije par dana  na sjednici predsjedništva Stranke rada i solidarnosti Bandić Milan 365 prihvatila kandidaturu već je uspjela snimiti, producirati i objaviti spot kojim promovira sebe kao kandidatkinju za gradonačelnicu Zagreba.

“Dragi moji, prvo s vama dijelim video kojim najavljujem svoju kandidaturu za gradonačelnicu Zagreba! Vaše povjerenje mi je neprocjenjivo. Želim da čujete moja promišljanja o budućnosti”, stoji.

“Spoj tradicije i modernog, uz promjene koje će svima osigurati kvalitetan i siguran život, moja su misija kao i planovi da sve što činimo za naš grad, napravimo zajedno! Nastavljamo odgovorno i odlučno!”, napisala je Pavičić Vukičević uz spot.

Obećava sigurna radna mjesta svima koji su sada u Gradskoj upravi

Tako je Pavičić obećala da u Gradskoj upravi neće biti otkaza, a dotakla se i obnove Zagreba gdje tvrdi da će uvesti Zagreb u 21. stoljeće, no čuvajući “tradicionalni – purgerski štih i način života”.

“Želim naglasiti da ću od prvog dana mandata uvesti pravilo po kojem ću u odlučivanje o svim projektima, počevši od kvartovskih tema pa do najvećih gradskih investicija, uključiti sve građane”, kaže kandidatkinja stranke BM365.

Na kraju videa građane pak uvjerava da bi izborom nje za gradonačelnicu Zagreb dobio “novo, ali provjereno lice” te “zajamčenu sigurnost, ali i priliku za još kvalitetniji život”.


Komentari