(VIDEO) Pored Lovrića njezina desna ruka bio bi ugledni arhitekt! Pavičić Vukičević objavila imena suradnika za novi mandat

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Iako je pozitivna na koronavirus, kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba  Jelena Pavičić Vukičević neumorno radi na kampanji. Iz topline svoga doma, Pavičić-Vukičević javila se svojim simpatizerima i prijateljima te otkrila imena ljudi koji će joj biti bliski suradnici, odnosno zamjenici ako na lokalnim izborima.

Prvo ime nije nikakvo iznenađenje. Radi se o pročelniku Ivici Lovriću.

“Ime prvoga od njih neće vas iznenaditi jer se radi o g. Ivici Lovriću, pročelniku Ureda za obrazovanje. Naša suradnja seže još prije u prošlost kad je bio iznimno uspješan ravnatelj, ali i predsjednik Udruge srednjoškolskih ravnatelja u Republici Hrvatskoj”, predstavila je svog prvog suradnika.

“Odgovoran je jer je Grad Zagreb krenuo odmah u obnovu svih objekata odgoja i obrazovanja koji su stradali u prošlogodišnjem velikom potresu u Zagrebu”, objašnjava.

Drugo ime sve je iznenadilo, a toga je svjesna i ona sama. Radi se o uglednom arhitektu Otuu Bariću.

“Možda će vas iznenaditi drugo ime”, započela je Pavičić Vukičević te se dotaknula obnove.

“Kad kažemo da nam je obnova grada Zagreba prioritet, da nam je prioritet urbana transformacija grada u jednu modernu, vitalnu metropolu i da nam je Dinamo u srcu, brojni naslućuju da se radi po poznatom zagrebačkom arhitektu sa svjetskim referencama. G. Otta Barića pozvala sam u tim kao graditelja i vizionara, strogog kritičara onoga što u urbanom prostoru grada Zagreba ne valja, ali i zagovaratelja stvaranja novih vrijednosti u urbanom tkivu našega grada”, kazala je i zahvalila se obojici što su prihvatili njezin poziv.


Komentari