Vesna Škare Ožbolt cinkala protukandidate: ‘Svi smo dobili uputu da se štandovi mogu postaviti tek u ponedjeljak, ali neki su se oglušili’

. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Vesna Škare Ožbolt, nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Zagreba, smatra kako sve stranke u Zagrebu ne ulaze u kampanju jednako.

“Svi kandidati dobili su uputu da se štandovi za prikupljanje potpisa mogu postaviti tek u ponedjeljak, 19. travnja, nakon izvanredne sjednice Povjerenstva Odjela za komunalne poslove Grada”, tvrdi Škare Ožbolt i pritom proziva nekoliko kandidata.

“No, SDP, Možemo, Anka Mrak Taritaš i Željko Tokić postavili su svoje štandove za prikupljanje potpisa za kandidaturu, iako još nitko od kandidata nije mogao ishoditi potrebnu dozvolu Grada Zagreba”, kaže Škare Ožbolt.

“Dakle, oni planiraju upravljati Gradom kršeći regulative Grada od prvog dana”, uputila je kritiku.

Dodaje i da je nakon njezine prijave gradskim službama, po žurnom postupku, donijeta nova odluka da svi mogu postaviti štandove.

Podsjetimo, žestoko je bilo na štandu Tomislava Tomaševića smještenom na Trgu Josipa Bana Jelačića tijekom popodneva. Skupina muškaraca vrijeđala je prikupljače potpisa, a detalje pročitajte ovdje.

S obzirom na to da nas od lokalnih izbora dijeli samo mjesec dana bit će zanimljivo gledati daljnje poteze kandidata koje bi ih mogle približiti ili udaljiti od gradonačelničke fotelje.

Komentari