‘Tomašević se s rođenim tatekom nije mogao spojiti’ Smogovac Dado se pridružio timu Škare Ožbolt

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Tim Vesne Škare Ožbolt bogatiji je za novog člana, Alina Kavura. Dado iz Smogovaca odlučio se pridružiti nezavisnoj kandidatkinji nakon što je duže vrijeme promatrao što se događa u gradu Zagrebu i tko će se sve kandidirati na izborima.

“Vesna Škare Ožbolt je bila jedina osoba koja je od ranih devedesetih do dan danas, na koju je god poziciju stala, napravila je od početka do kraja. Vesna iza sebe jedina nema nikakvih afera, kompetentna je. Svi protukandidati su izašli s bajkama, skupljanjem poena i pljuvanjem po Bandiću”, rekao je “Vragec” za Večernji i dodao kako jedino ona ima konkretan program.

Škare Ožbolt je otkrila kako je Kalvur biti nositelj liste u mjesnom odboru Trnava, gdje su se i upoznali.

“Neki dan smo obišli Trnavu uzduž i poprijeko, prošli sve probleme, pružni prijelaz koji je stvarno strašan za prelazak djece, automobila, građana. To smo odlučili promijeniti. Kad dođemo na vlast, odmah to mijenjamo”, poručila je.

Kalvur je u Trnavi odrastao pa, kako kaže, zna što ljudima tamo treba. Tvrdi i da je u ovo naselje Vesna jedina došla.

“Prošetali smo po kvartu, prelazili smo prugu gdje je nažalost puno djece poginulo. Bio sam ljut, a Vesna me pitala ‘gdje je tu problem?’. Rekla je da se može napraviti montažni prijelaz u roku od dva mjeseca i pitala zašto se na to čeka godinama. Upravo zato sam uz nju, ona kad kaže, ona će to i napraviti”, rekao je Kavur.

Poručio je kako Zagreb ne treba aktiviste jer oni nemaju veze s obnovom grada i gradom.

“HDZ obećava da će izgraditi tvornicu lijekova u Zagrebu dok imamo problema da djeca gube živote na prijelazima. Tomašević se s rođenim tatekom nije mogao spojiti. Tata mu je koliko znamo desničar, a on je jednom prilikom izjavio da je kao mlad bio panker pa ga je to povuklo u ljevicu. Pa ljudi moji, kaj bu Zagreb vodio punk?”, zaključio je Kavur.


Komentari