TKO ŠKORI ČUVA LEĐA? Kandidat za gradonačelnika otkrio imena zamjenika, jedan je bio u Mostu, druga je poznata zagrebačka dama

Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL

Miroslav Škoro, kandidat za gradonačelnika Zagreba iz redova Domovinskog pokreta gostovao je u emisiji  “Gradska posla” Radio Sljemena prilikom čega je otkrio kako će za zamjenika gradonačelnika ići njegovo dvoje “bliskih suradnika”. “To su vrlo kompetentni i stručni ljudi, majstori u svom poslu”, objavio je Škoro potom na svom Facebook profilu.

Radi se dakako o Ani Lederer te Slavenu Dobroviću. 

Oboje kandidata od ranije u u politici. Dobrović je doduše s Mostom pokušao 2017. godine ući u gradsku politiku, no nije mu uspjelo. Ipak, bio je na čelu Ministarstva zaštite okoliša te i saborski zastupnik. Upravo on kreator je Škorina programa “Za Zagreb” kojeg će ovaj kandidat javnosti predstaviti u srijedu.

S druge strane, Ledere je zastupnica u Gradskoj skupštini koja je sudjelovala i na prošlim lokalnim izborima. Ostala je u gradskog skupštini, a bila je i pročelnica Gradskog ureda za kulturu.

“Neizmjerno sam ponosan što su prihvatili biti sa mnom u timu!”, zaključuje Škoro.

Škoro je još rekao kako karte za tramvajske linije ne planira povećavati, a direktore u Holdingu birao bi javnim natječajem. Priznao je i da je poslovao s gradom i Zagrebačkim Holdingom, a govori kako u tome ne vidi ništa loše. Upitan o prodaju svog udjela u tvrtci Omega Software, Škoro govori kako mu je žao, ali  “ako je to cijena sudjelovanja u političkom životu, prihvatio sam ju”.


Komentari