Tko se usudi odbiti? Od sportaša koje financira grad, Bandić zatražio pismenu podršku

FOTO: maxpixel.freegreatpicture.com

Hoće li ih dalje financirati ako odbiju ovo potpisati?

Prije nekoliko dana netko iz Bandićevog stožera, u ime sportaša, sročio je pismo potpore gradonačelniku. To je mailom poslao na adrese svih sportskih saveza koji djeluju u Zagrebu, a u mailu je bio i naputak da se pismo “spusti” na niže razine, proslijedi svim klubovima i “nakon što ga sportaši potpišu vrati matičnom savezu najkasnije do 9. svibnja”.

 

Sportaši bi tako trebali potpisati sljedeće izjave, koje su sročene u pismu podrške:

“Sretni smo što živimo u gradu sporta, gradu koji nam pruža toliko potrebnu pomoć u ovim teškim vremenima, gradu kojem je na čelu gradonačelnik koji ima sluha za probleme sportaša i koji svojim djelima, a ne samo riječima, sustavno pomaže razvoj sporta i sportaša i time nesebično pridonosi i razvijanju društvenih vrijednosti u cjelini.”

“Sportaši i građani iz drugih dijelova Lijepe naše, nažalost, nemaju takvu logistiku i potporu svojih sredina i gradova, nemaju gradonačelnika kojemu su građani uvijek bili i ostali na prvom mjestu.”

“Sigurni smo da će se pod vodstvom gospodina Milana Bandića sport i sportska djelatnost Grada Zagreba i dalje razvijati te doživljavati novi polet, stvarajući nove dodane vrijednosti za dobrobit svih nas, sportaša i građana Grada Zagreba.”

Ne zna se tko je autor ovog pisma, ali nagđa se da se radi o Zdenku Antunoviću, gradonačelnikovom bliskom suradniku zaduženom za sport, piše Index.  Ne zna se što će se dogoditi s onima koji odbiju potpisati ovo ukoliko Bandić dobije izbore, mnogi misle da ih čeka osveta. 

Prošle godine je Grad sufinancirao saveze i klubove, od vaterpola, stolnog tenisa i biciklizma, do bridža, bilijara i golfa, s iznosom od oko 150 milijuna kuna.


Komentari