Stožer kampanje Anke Mrak Taritaš osvojio nagradu za političku komunikaciju

Za kampanju za izvanredne parlamentarne izbore pod nazivom “Za građane i građevine”.

Na dodjeli nagrada “Grand PRix” Hrvatske udruge za odnose s javnošću, održanoj u četvrtak navečer, Stožer Kampanje Anke Mrak-Taritaš osvojio Grand PRix za političku komunikaciju, i to za kampanju za izvanredne parlamentarne izbore pod nazivom “Za građane i građevine”.

U kategoriji, osim stožera kampanje Anke Mrak-Taritaš, finalisti su bili Maksima komunikacije za političku stranku Pametno: “Zaokrenimo Hrvatsku” te Nova TV za projekt “Nova TV – Izbori 2016.

Stožer kampanje Anke Mrak-Taritaš koji je osmislio i proveo kampanju čine: Stanko Kordić, Stanko Borić, Ismar Avdagić, Kemal Kremić, Damir Jelača Boris Babić i Sonja König. Obraćajući se prisutnima, Anka Mrak-Taritaš se zahvalila žiriju na dodijeljenoj nagradi i rekla kako ova nagrada s njom nema veze već ljudima s kojima živi posljednje dvije godine u nekoliko kampanja, piše Dalje.com.

Grand PRix HUOJ-a je izraz priznanja kolegama za izvrsnost u osmišljavanju i provedbi projekata vezanih za strateške komunikacije i odnose s javnošću u tvrtkama, vladinim ustanovama, tijelima lokalne uprave i samouprave, udrugama, agencijama za odnose s javnošću, a posebno se dodjeljuju nagrade Komunikator godine osobama iz javnog života koje su se tijekom prethodne godine istaknule u komunikaciji s javnošću te pojedincima iz struke za razvoj profesije. Nagrada se dodjeljuje od 2007. godine, a ove godine zaprimljeno najviše prijava do sada, njih 69.


Komentari