Stara Zapruđanka ‘provalila’ politička muljanja: Kratka poruka koja sve govori

www.kulturpunkt.hr

Kratkom porukom pogodila bit problema.

Predizborna kampanja u punom je zamahu. Dijele se leci, kandidati se smješkaju sa plakata na stupovima, zagrebački kvartovi i njihovi problemi nikad nisu bili od većeg interesa. Vrtići i škole tema su razgovora, a kumice s placa vrlo su tražene.

Naravno, u kampanji prednjači aktualni gradonačelnik koji svakodnevno vadi adute iz rukava, a hvala Bogu, ideja mu ne manjka. Na ovo se osvrnula i Biserka, stanovnica Zapruđa koja je porukom u kvartovskoj Facebook grupi razotkrila politička muljanja.

Dragi Zapruđanci…stari i mladi …Počela je predizborna kampanja za lokalne izbore, zaklinje se na vjećnu vjernost i odanost Hrvatskoj, Zagrebu, Babinoj Gredi ,Špićkovini,Metkoviću i našem Zapruđu.Svi su nakon 4 godine zabrinuti za penzionere,siromašne,djecu, vrtiće, škole, ceste….podijeljeno je u Zapruđu više odbora nego Zagreb ima škola i vrtića.

Kao član VMO-Zapruđe u protekle 4 godine dobro sam upoznata sa sistemom i funkcijom VMO. Pregledala sam sve liste te zaključila da samo možda 2 liste nisu sastavni dio koalicije Milana Bandića što znači da je on gotovo sasvim sigurno pobjeđuje u Zapruđu.

Zato predlažem da svi zajedno krenu u kampanju ispred najvećeg brda u Novom Zagrebu Istok, ako se ne mogu popeti neka zamole gazdu da im napravi žičaru po mogučnosti i skijaški spust za iduću sezonu. Neka cijeli svijet vidi da mi imamo najveće brdo od smeća. Svima želim sreću u kampanji i nadam se da će netko i dalje propitkivati zašto netko za nadzor puta od 100 metara dobije prosječnu godišnju mirovinu.” napisala je stara Zapruđanka i pogodila u sridu.

 


Komentari