Škoro se obratio fanovima na Facebooku: ‘Domovinski pokret izrastao je u snažnu političku opciju bez koje se više neće odlučivati ništa’

Foto: DP

Miroslav Škoro jučer je ušao u drugi krug lokalnih izbora, u kojem će se 30. svibnja za čelo grada boriti rame uz rame s Tomislavom Tomaševićem, koji je dobio najveći broj glasova, čak 45,15 posto. Oštra bitka vodila se između Škore i Jelene Pavičić Vukičević, koju je Škoro prestigao s 12,16 posto dobivenih glasova, dok je Pavičić Vukičević dobila potporu 11,1 posto birača.

Sada se Škoro svojim glasačima, ali i onim potencijalnim, obratio putem društvenih mreža. “ZAGREBE, HVALA!! Prije svega od srca zahvaljujem svim Zagrepčankama i Zagrepčanima koji su mi ukazali svoje povjerenje. Hvala im što su prepoznali i podržali naš program za #Zagreb – Grad za sve nas!!”, započeo je Škoro na Facebooku.

“Ovo je ne samo moj osobni veliki uspjeh, ovo je veliki uspjeh Domovinskog pokreta, mlade stranke koja je u samo godinu dana izrasla u snažnu političku opciju bez koje se više neće odlučivati ništa, kako na lokalnoj tako i na nacionalnoj razini”, nastavio je.

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

“Zahvaljujem svojim zamjenicima dr. Lederer i dr. Dobroviću, svim svojim kolegama, suradnicima i volonterima koji su svojim vrijednim angažmanom u kampanji proteklih mjeseci doprinijeli našem zajedničkom uspjehu. Vratit ćemo, uz vašu podršku, grad građanima, vratiti ga na kartu europskih metropola. Grad Zagreb bit će grad za sve nas!”, zaključuje Škoro.

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Podsjetimo, Škoro se javnosti obratio i nedjelju, kada je preuzeo vodstvo nad Jelenom Pavičić Vukičević. “Mi smo definitivno ostvarili sve svoje ciljeve. To je jedino što mogu reći na samom početku. Politika nije jednokratna pojava, bez obzira na to što smo imali priliku čuti jako puno toga slušajući rezultate i očekujući da vidimo što se dogodilo u Hrvatskoj. Domovinski pokret je sustavno, temeljito i sustavno radio ovu priču”, rekao je Škoro.

“Svašta su nam govorili: da gubimo, da se furamo samo na moje ime i prezime. Ali mislim da se danas vidjelo što Domovinski pokret je i koji mu je potencijal. Pred nama je drugi dio kampanje i u njemu ćemo, nadam se, nastaviti uzlaznim trendom. Nisam od onih koji će proglašavati pobjedu. Mi smo ostvarili cilj i u ovom izbornom ciklusu. Vidjet ćemo što će donijeti noć i prebrojavanje svih listića do kraja večeri. Ali Domovinski pokret će, bez obzira na to pobijedi li Jelena, Davor ili Miro, stati nasuprot naletu ljevice koja želi osvojiti Grad Zagreb. Posebno ovakve ljevice koja je na mahove pokazivala kroz djelovanje i istupe elemente onoga na što se ni Hrvatska niti Zagreb ne smiju vratiti. To nije budućnost naše zemlje, Zagreba ni naše djece”, poručio je.


Komentari