SAD JE DOBIO SVOJE? Rada Borić opako odgovorila Filipoviću, stala u Tomaševićevu obranu

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Saborska zastupnica Rada Borić ističe da se incijativa “Možemo” ponosi svojim aktivizmom. Reagirala je na izjavu Davora Filipovića koji je njihovog kandidata nazvao aktivistom.

Mi smo izrazito ponosni na svoj aktivizam. Politički aktivizam je ono što je izuzetno važno, bez njega ne bismo imali ovoliku podršku građana koliku smo dobili. Neprimjereno je da Filipović, koji je uporno dizao ruke kao Bandićev koalicijski partner, to je bila spojena posuda, on ne da nije autentičan, nego bih rekla da je na štetu upravo samome sebi, jer govori drugačije”, rekla je Borić za N1.

Borić smatra da Miroslav Škoro ne predstavlja nikakvu prepreku Tomaševiću.

“Svi mi u koaliciji radimo ono što smo radili, a to je da uvažavamo građane i pokušavamo popraviti upravljanje Gradom Zagrebom. Osim da upravljanje bude transparentno, neka se uključi i građane. Ovo što se događa na desnom spektru nas ne zanima. Neki su preko noći otkrili ljubav za Grad Zagreb, baš kao što je Tomašević rekao“, rekla je Borić.

Naglasila je da je nužno izaći na izbore, čak i ako Milana Bandića više nema.

“Bez obzira što se ne zna tko će biti kandidat stranke Bandić Milan 365, oko 15 posto će glasati za tog nepoznatog nekog ili neku. Nas ne zanima za koga će glasati dojučerašnji birači gospodina Bandića. Možda će to biti i Vesna Škare Ožbolt i Zvonimir Troskot, a pitanje za nas je u ovom trenutku dobiti birače da izađu na izbore. Mnogi od njih će pomisliti da nema Bandića i da nema potrebe izaći na izbore, ali ima”, napomenula je.

Na izborima Borić očekuje pobjedu već u prvom krugu, osim Tomaševića, podržat će i Klisovića.

“Žao mi je što Bandić ne sudjeluje u ovoj utrci, biologija je to spriječila, a žao mi je što se neće provesti ni sudski procesi. Ali ako mogu birati, bilo bi lijepo vidjeti u drugom krugu Tomaševića i Klisovića“, rekla je Borić.


Komentari