‘RASKRINKAT ĆEMO ONO ŠTO SE ZOVE LJEVICA’ Škoro se opasno okomio na konkurenciju: ‘To nije budućnost naše djece’

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

U stožeru Domovinskog pokreta jelo se, plesalo i slavilo. Zlatko Hasanbegović prije koji sat rekao je kako će se voditi mrtva trka za drugi krug, a čini se da je u tome bio u pravu. Svirku tamburaša u u Hotelu Internacional u Miramarskoj malo prije ponoći prekinuo je govor čelnika Miroslava Škore, koji je naglasio kako su svoje ciljeve ostvarili.

“Domovinski pokret je sustavno, temeljito i postepeno gradio ovu priču. Govorili su nam da se pojavimo samo na moje ime i prezime, ali danas se vidjelo suprotno. Mi postojimo samo godinu dana, a pogledajte kakve smo rezultate napravili. Mi smo stranka koja je u puno općina i gradova ostavila iza sebe dvije velike stranke i svugdje smo se susretali s duopolom. Zahvaljujem svima koji su izašli na izbore i dali nam glas. Zahvaljujem svim protukandidatima i medijima koji su nas pratili. Mislim da nas i oni počinju ozbiljno shvaćati”, poručio je pa dodao:

“Ono što bi htio reći jest da je pred nama drugi dio kampanje i nadam se da ćemo nastaviti s uzlaznim trendom. Neću izać i proglasiti pobdjedu. Politika je kontinuirani proces, a vidjet ćemo što će donijeti noć”, kazao je Škoro, no onda mu se ton promijenio:

“Poručujemo bez obzira tko pobjedi, mi ćemo stati nasuprot naletu ljevice koja želi osvojiti Zagreb. Posebice ljevice koja je na mahove pokazivala elemente onoga čega na što se Hrvatska i Zagreb ne smiju vratiti. To nije budućnost naše djece. Nadam se da ćemo u drugom krugu raskrinkati ono što se zove zeleno lijeva koalicija.

To nije samo zeleno i lijevo, to je ekstremno lijevo i to će biti zaustavljeno u drugom krugu.

Mi smo svoje ciljeve ostvarili, mi smo večeras pobijedili”, zaključio je Škoro koji se već sutra baca na posao.


Komentari