OVDJE BI MOGLE LETJETI STOLICE! Dvije bliske suradnice pokazale su oštre kandže, Pavičić Vukičević nije za podcijeniti

Photo: Robert Anic/PIXSELL

Smjenu Olivere Majić s trona zagrebačkog Stožera civilne zaštite kao i opoziv mjere o nošenju maski na otvorenom komentirala je u petak v.d. gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević.

Na pitanje novinara je li Oliveru Majić iskoristila za svoju kampanju rekla je kako to ona nije učinila i kako se nikada ne bi tako ponašala prema svojim kolegama.

“Kao što sam rekla, jučer poslijepodne zatekla me ta informacija o obveznoj obvezi nošenja maske na otvorenom bez iznimke. Kao što ste vidjeli, kad sam ovdje pristupila, nosila sam masku. Ja bih i ovom prilikom doista pozvala sugrađane da svi štitimo svoje zdravlje, zdravlje svojih sugrađana i da nosimo masku kad je god to moguće. To moramo učiniti tako da te naše odluke budu smislenem da budu provedive i da ih ljudi upravo razumiju na taj način, a to je da se radi o zaštiti zdravlja”.

Iako je rekla da je mail u kojem je predložena mjera obveznog nošenja maski na otvorenom, uistinu i stigao ujutro, ona ga je bila svijesna tek oko 16 sati popodne.

Malo jedno, malo drugo

“Moj raspored je javno dostupna stvar. Ja sam o toj aktivnosti bila informirana negdje oko 4 sata poslijepodne i tada sam reagirala. Mail je stigao na Stožer civilne zaštite nešto prije 10 sati, ali ja sam bila u rasporedu i nisam vidjela taj mail”, rekla je Pavičić Vukičević i istaknula kako o Majić misli sve najbolje i da se tu uopće nije radilo o smjeni.

“Ja sam samo kao odgovorna osoba stala na čelo kolone, stala na čelo zagrebačkog Stožera civilne zaštite. Beskrajno mi je žao da se dogodilo što se dogodilo, odgovorna sam osoba i kao odgovorna osoba sam poduzela neke korake”, ističe Pavičić Vukičević za N1.

Komentari