Ovakvog kandidata Zagreb jos nije vidio: Nekoliko detalja razlikuje ga od ostalih

Facebook

Njegova predizborna kampanja potpuno je drugačija od ostalih.

Marko Sladoljev poprilično je samozatajan kandidat za gradonačelnika grada Zagreba, za razliku od svojih ženskih suparnica, ali i ostalih kandidata. Njegova predizborna kampanja potpuno je drugačija od ostalih. On se ne osvrće na svoje protukandidate, njega nećete vidjeti kako hoda vikendima po zagrebačkim tržnicama i naslikava se s kumicama i građanima. Kod njega nećete vidjeti populizam.

No, ovog kandidata za gradonačelnika vidjet ćete kako razgovara s roditeljima učenika te osluškuje njihove probleme. Marka Sladoljeva vidjet ćete i na maksimirskom stadionu kao gorljivog navijača plavog kluba, ali i na utakmicama Futsal Dinama čiji je i član.

Od ovog tihog kandidata nećete čuti kritiku naspram ostalih kandidata, no jedini će se pojaviti na žutom sektoru u Draženovom domu te svojim prisustvom podržati Cibonu kojoj je voda došla do grla.

Facebook
Facebook

“Cibona, ja od tebe ne odustajem!” poručio je Sladoljev na svom Facebook profilu. Možemo samo konstatirati da je ovaj kandidat za gradonačelnika grada Zagreba jedno velika promjena na tipičnoj lokalnoj političkoj sceni.

Dok si većina ostalih kandidata predbacuje afere i grijehe iz prošlosti, vodeći predizbornu kampanju po već ustaljenom obrascu, Sladoljev pokazuje jedan potpuno drugačiji put. Hoće li to prepoznati i birači na predstojećim izborima, ostaje nam za vidjeti.

>>>Most ima iznenađenje za Zagreb: Kandidat za gradonačelnika blizak krugovima Bad blue boysa

 


Komentari