‘Ova lubenica je baš poput Tomislava!’ Tomašević pjesmom odgovorio na plakate na kojima je on meta

Screenshot/ Pixsell

Hrvatski suverenisti na lokalne izbore u Zagrebu izlaze u širokoj koaliciji u kojoj su i Hrast, Hrvatska konzervativna stranka, Neovisni za Hrvatsku, Hrvatska stranka prava i Generacija obnove. Ova velika koalicija 16. svibnja borit će se za svoje mjesto u Skupštini grada Zagreba, vijeću gradskih četvrti i vijeću mjesnih odbora.

S obzirom na to da je borba za glavni grad nikad napetija i neizvjesnija, Suverenisti su se odlučili na odvažne plakate za predizbornu kampanju. Za razliku od svojih protukandidata koji na svojim plakatima stavljaju svoj lik i djelo te kratke izjave ili bitna obećanja, ova koalicija je odlučila da će njihova meta biti čelnik platforme Možemo! Tomislav Tomašević. Iako je prema dosadašnjim anketama, Tomašević najveći favorit za gradonačelničku fotelju, Suverenisti se ne slažu s tim.

Tako Tomaševića na svojim plakatima uspoređuju s lubenicom, Georgeom Sorosem i aludiraju da nema radnog iskustva.

“Ova lubenica je baš poput Tomislava. Zelena na površini, crvena u srcu”, piše na plakatu.

Iako iz Možemo! nisu dali komentar na plakate, Tomašević je na svom Twitter profilu objavio videozapis megahita pjevača Harryja Stylesa pod nazivom Watermelon sugar.

Iako nije ništa stavio u opis, sasvim je jasno da je ovim postupkom htio poručiti suverenistima što misli o njihovim plakatima.


Komentari