OTPUSTIO JE KOČNICE DO KRAJA! Filipović se obrušio na Tomaševića i Pavičić Vukičević: ‘Naručuju si ankete, nervozni su’

Photo: Borna Filic/PIXSELL

“JVP se ‘autala’, Tomašević očekivano. Sve su nervozniji, skreću kampanju na prošlost i ideološka pitanja”, početak je poduže objave na stranici HDZ Zagreb u kojoj se, između ostalog, proziva protukandidate da “naručuju, naštimavaju i plasiraju anekte”.

“Da Tomislav Tomašević želi vratiti Trg maršala Tita, to je valjda svakome bilo jasno. No neke je možda iznenadilo da gđa Jelena Pavičić Vukičević „nema ništa protiv“ povratka tog imena, čijoj promjeni u Trg Republike – kako sama ima potrebu odjednom naglašavati – „nije pljeskala“. Kažemo, neke je možda iznenadilo, ali ne i one koji su upoznati s činjenicom da je kandidatkinja BM-a 365 izvorno SDP-ovka – što je očito u političkom razmišljanju i ostala. Pavičić Vukičević „autala“ se pred širom javnosti, potvrdila je ono što su nepristrani promatrači otprije znali”, stoji u objavi na Faceeboku.

A onda je na red došla dobrobit Zagreba.

“No to i nije sad najvažnije – ionako ćemo spriječiti taj njihov zajednički naum. Pitanje je zašto i gđa JPV i samoproglašeni „mesija“ istodobno, i to prilično napadno, skreću kampanju na ideološke prijepore. Odgovor je jednostavan: jer nemaju ni viziju ni program razvoja našeg grada, a i raspada im se mjehur od PR sapunice – unatoč ponekim „anketama“ koje sami naručuju, naštimavaju i plasiraju. Kad nemaš rješenja na dobrobit #Zagreb, kad si sve nervozniji, što drugo preostaje nego vraćati se na podjele, prošlost i maršala Tita!”, zaključuje se.

https://www.facebook.com/HDZ.Zagreb/posts/3810795152360625

Inače, prema anketi HRrejtinga provedenoj od 16. do 19. travnja čelnik platforme Možemo! uživa 34,6% biračke potpore. Na drugom i trećem mjestu nalaze se HDZ-ov Davor Filipović i SDP-ov Joško Klisović koji su gotovo izjednačeni. Za mirnog čovjeka Zagreba glasalo bi 10,1% birača, a za Plenkovićevog asa 10,3%. Jelenu Pavičić Vukičević uživa 7,8% potpore.

Dan ranije, u utorak, izašli su rezultati ankete Z1 televizije. Prvo mjesto zauzima Tomašević s 31,06 posto glasova, Jelena Pavičić Vukičević je četvrta s 7,4 posto glasova, a HDZ-ov Filipović tek je peti (5,7%).

 


Komentari