Ostojić otkrio ime SDP – ovog kandidata za gradonačelnika: ‘Bio sam i ostao smeće, kanalizacija mi je život’

Foto: Facebook/Ranko Ostojić

Navodni kandidat javnosti je poznat po kritičnim istupima prema Milanoviću.

Ranko Ostojić na svom je Facebook profilu otkrio ime SDP – ovog kandidata za gradonačelnika Grada Zagreba. Kako Ostojić tvrdi riječ je o Marku Melčiću, a dao je i svoje mišljenje o ovom, vrlo ozbiljnom kandidatu, navodi.

“Dragi prijatelji, ne bih vas toliko opterećivao sa statusima o Marku Melčiću da nisam saznao da je on vrlo ozbiljan kandidat SDPa za zagrebačkog gradonačelnika. Svašta čuješ, gledaš, čitaš…Ipak procjena da je glavni državni ovršitelj dao zeleno svijetlo , da tkz. Javna TV daje punu podršku, da Diler TV stavlja svu svoju novu vlasničku i drugu strukturu daje na raspolaganje kandidatu čiji je slogan – “Bio sam i ostao smeće, kanalizacija mi je život, vrijeme je da budemo zajedno ” uopće nije za zanemarit…Pripremite se !”, napisao je Ostojić.

Sudeći prema komentarima Ostojićevih simpatizera, ova struja unutar najveće oporbene stranke nema lijepih riječi za Marka Melčića. Podsjetimo, Melčić je član SDP – a javnosti poznat po kritičnim istupima prema Milanovićevom vodstvu stranke ali i kao bivši direktor gradske Čistoće.


Komentari