‘On je gurnut u trku za koju nije pripremljen’ Komunikacijska stručnjakinja o HDZ-ovom Filipoviću

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Već se danima komentira mlađahni kandidat HDZ-a za lokalne izbore Davor Filipović, a posebna se prašina podigla u nedjelju kada je izjavio da ne zna ćirilicu, a preminulog kantautora Đorđa Balaševića nije slušao te zna samo jednu pjesmu – “Nikad kao Bane”. Komunikacijska stručnjakinja Ankica Mamić u tome ne vidi problem.

“Ako se referiramo na Balaševića i ćirilicu, nitko ne mora znati stihove neke pjesme. Čovjek to naprosto ne mora znati, nisam ni ja znala da ima ‘bećarac’ u pjesmi. Činjenica da nije znao da je to stih iz pjesme njega ne diskvalificira”, smatra Mamić.

No, detektirala je jedan veći problem od ćirilice.

“On je gurnut u trku za koju nije pripremljen. Krenuo je iz jako teške i negativne pozicije u bitku za zagrebačkog gradonačelnika”, prokomentirala je za N1 i dodala kako su svi očekivali da će kandidat biti Damir Vanđelić.

A može li tko od kandidata srušiti Bandića, Mamić smatra da bi Vanđelić bio kandidat koji bi sigurno ušao u drugi krug s Tomaševićem i imao bi više izgleda od čelnika platforme Možemo!.

“Sada će bitka biti između stranačke organizacije HDZ-a i Milana Bandića koji, ne zaboravimo, još uvijek drži ključeve grada i mnogi imaju interes da Bandić svojim stilom nastavi voditi grad. Tomašević i platforma rade posao, idu po kvartovima i imaju osiguran ulazak u drugi krug”, rekla je komunikacijska stručnjakinja.

 


Komentari