OBIŠLA ČRNOMEREC: Za Pavičić Vukičević nema ni dana odmora, Bandićeva nasljednica krenula u lov na glasove

Foto: Hina

Kandidatkinja stranke BM365 i obnašateljica dužnosti gradonačelnika Zagreba Jelena Pavičić Vukičević obišla je u subotu novouređeni ZET-ov Terminal na Črnomercu i tom prigodom pozvala građane da i dalje daju svoje inicijative kako bi Zagreb bio ljepši i ugodniji grad.

„Završen je projekt koji nas je dugo žuljao i koji je žuljao i građane ovoga dijela Zagreba, terminal koji je od 15. ožujka zasjao jednim drugim sjajem”, kazala je, među ostalim, Pavičić Vukičević.

Prilikom obilaska novouređenog terminala, obnašateljica dužnosti gradonačelnika Zagreba zahvalila je svim građanima koji su inicirali taj projekt kao i onima koji su sudjelovali u realizaciji.

„Pozivam i dalje sve naše sugrađane da daju inicijative i i inzistiraju na realizaciji jer mi smo kao njihovi zaposlenici jedino i samo to obvezni, izvršavati njihove želje i naloge kako bi Zagreb bio ljepši i ugodniji”, istaknula je Pavičić Vukičević.

Foto: Hina

„Mi smo ovdje zbog njih i samo zbog njih i ništa nas neće spriječiti na putu da realiziramo sve ideje i projekte koji čine razliku u našoj ulici ili kvartu”, dodala je Pavičić Vukičević, koja je i kandidatkinja Stranke rada i solidarnosti za zagrebačku gradonačelnicu.

Predsjednik Vijeća gradske četvrti Črnomerec Josip Jelić rekao je da je u novi terminal na Črnomercu vrlo značajan projekt za gradsku četvrt te da je u rekonstrukciju uloženo 7,7 milijun kuna.

Asfaltirane su sve kolničke i pločničke površine, postavljeni spremnici za otpad, napravljeni novi sanitarni čvorovi, zamijenjene nadstrešnice i uređen okoliš, naveo je, uz ostalo, Jelić.


Komentari