NOVA KANDIDATKINJA: Dotakla se gorućih pitanja, a u Zagrebačkoj bi županiji uvela jednosmjensku nastavu!

Foto: Hina

U Svetoj Nedelji stranka Fokus je predstavila kandidatkinju za županicu Zagrebačke županije Anu Bolšec, koja je naglasila da ta županija zbog svog specifičnog oblika mora biti puno bolje prometno povezana kako bi se njome moglo učinkovito upravljati.

“Zato ćemo tijekom ove kampanje predstaviti svoja rješenja za integrirani promet Zagrebačke županije i cirkularne linije javnog prijevoza koje bi žitelje ove županije učinile mobilnijima”, izjavila je ta magistra ekonomije iz Brestovja.

Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec istaknuo je da je Sveta Nedelja svojim razvojem i privlačenjem ulaganja primjer drugima, ali da isto to mora postati i Zagrebačka županija koja godinama ne uspijeva riješiti neke od ključnih problema vezanih uz prometnu infrastrukturu i zdravstvenu zaštitu.

Neravnopravan položaj

Bolšec je posebno istaknula diskriminaciju stanovnika Jastrebarskog, Ivanić Grada i Križa koji rade u Zagrebu i troše značajan dio prihoda na cestarinu na autocesti. Budući da su jedini u županiji u takvom neravnopravnom položaju, to je problem koji se mora riješiti, kazala je kandidatkinja Fokusa.

Dotaknula se i gorućeg problema manjka zdravstvenih djelatnika i timova hitne pomoći te nedostataka u zdravstvenoj infrastrukturi koji muče sve stanovnike županije. Ne primjeru osnovne škole u Strmcu koja uskoro kreće u izgradnju uz sufinanciranje Zagrebačke županije, Bolšec je istaknula ambiciozan cilj uvođenja jednosmjenske nastave u cijeloj županiji.


Komentari