‘Nismo zatekli nikoga u dvorištu škole’ Policija se oglasila o Škorinom skupu u Sesvetama

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Predizborna aktivnost kandidata Miroslava Škore zasmetala je Srednjoj školi Jelkovec, točnije ravnatelju Marku Kovačeviću. Ove subote poslano je priopćenje s potpisom pročelnika Ivice Lovrića u kojem se tvrdi da je Škoro skup održao u dvorištu i vanjskim terenima škole bez da je ikog o tome obavijestio zbog čega je cijeli događaj je prijavljen i policiji.

Dolaskom na teren zagrebačka policija u dvorištu škole nije zatekla nikoga.

“Jučer, 10. travnja u 14.45 sati Policijska uprava zagrebačka zaprimila je dojavu da je na igralištu obrazovne ustanove u Sesvetama veći broj ljudi. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja nisu potvrđeni navodi iz dojave odnosno nisu zatečeni okupljeni građani, a slijedom čega nije bilo elemenata za bilo kojim oblikom policijskog postupanja”, potvrdili su iz PU zagrebačke za Dnevnik.hr

O svemu se oglasio i sam Škoro, kazavši da netko očito ima “bujnu maštu”.

“Ako pročelnik Lovrić, želi sudjelovati u kampanji šireći neistine o meni, onda bi to mogao na drugi način. Kad toliko ističe navodnu brigu o zagrebačkoj djeci, bilo bi mu bolje da pojasni javnosti zbog čega se tu djecu već godinama truje cajkama s radijske postaje za čije se obilato financiranje pobrinula upravo njegova VD šefica i kandidatkinja, gospođa Jelena Pavičić Vukičević. Žao mi je što su neke redakcije nasjele na ovu navlakušu pročelnika Lovrića koji je dio onoga što u Zagrebu ne valja i što ćemo promijeniti u hrvatskom glavnom gradu”, zaključuje.

Komentari