Neumorni Bandić ‘dela’ već od jutra: Otkrio tajnu svog uspjeha i što je s porezom od 18 milijuna kuna

FOTO: Marko Prpic / PIXSELL

Nakon burne noći zagrebački gradonačelnik već je zasuo rukave.

U nedjelju 4. lipnja završio je drugi krug lokalnih izbora 2017. U Zagrebu je pobjedu odnio Milan Bandić i tako osvojio šesti mandat. Bandić je dobio 51,7 %, odnosno 147 tisuća glasova, a njegova protukandidatkinja Anka Mrak Taritaš 46 %, odnosno 131 tisuću glasvoa.

U ponedjeljak, dan nakon drugog lokalnih izbora, novi-stari zagrebački gradonačelnik već je počeo “delati”, pa je tako Milan Bandić već u 7 sati obišao radove u Ježdovečkoj ulici. Najavio je da će istim tempom nastaviti nakon izborne pobjede nad Ankom Mrak Taritaš. Prvo će popiti kavu, kaže Bandić, pa idu na otvaranje reciklažnog dvorišta u Svetoj Klari, a potom u posjet Hrvatskom generalskom zboru. Nakon toga je na rasporedu sastanak oko zapošljavanja osoba s invaliditetom.

‘Najveći hrvatski šljaker’

Bandić je otkrio koja je tajna njegova uspjeha i kako je uspio osvojiti već šesti mandat na čelu Zagreba.

“Tajna je u radu. Volim ljude i volim posao koji radim”, kazao je Milan Bandić. Novinari su ga pitali smatra li se najmoćnijim hrvatskim političarem nakon Franje Tuđmana, na što je kazao da se smatra “najvećim hrvatskim šljakerom” jer “ne zna što je moć” i da ako je moć krenuti jutros od sedam, onda je moćan.

Upitali su ga je li istina da je dužan 18 milijuna kuna poreza, na što je Bandić kazao kako je mislio da je predizborna kampanja gotova.

“Nema više ni 18 milijuna kuna, ni prosvjednika na Savici, ni sijanja iluzija i obećanje. Ponovno su pobijedili Zagrepčani”, ustvrdio je Bandić dodavši kako je znao da će pobijediti jer je Zagrepčane teško obmanuti, a naljutio ga je plakat na kojem je pisalo da je Zagreb “mi ili on”.

Što se tiče većine u Gradskoj skupštini, rekao je da će ju formirati “s onima koji obično idu s pobjednicima, a s njima obično idu svi”.

>>> Muškarac upao u Bandićev stožer i urlao: ‘Lopove, vrati 18 milijuna kuna’

>>> 5 RAZLOGA zbog kojih Milan Bandić još uvijek ima najveću potporu birača

 


Komentari