‘Nekad je volio LGBT i aktivizam, a danas desničare i popove’ Procurila fotka Škorinog Peternela s prosvjeda u Varšavskoj

Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Neobična retro fotografija na kojoj se nalazi Igor Peternel počela se širiti društvenim mrežama. Naime, ovaj član Domovinskog pokreta i veliki kritičar platforme Možemo! prije 11 godina je došao na veliki prosvjed u Varšavskoj ulici, kako bi dao podršku akciji protiv gradnje rampe za garažu.

Fotografiju je na Twitteru objavila HRT-ova novinarka Sanja Mikleušević, a označila je i kolegicu Maju Sever koja se također nalazi na fotografiji. Jasno se vidi i Peternelov komentar “cool”, objavljen na Facebooku.

 ”Ono kada te prošlost sustigne”, napisala je Mikleušević.

“Volim ovu sliku”, komentirala je Sever, a jedan je Twitteraš poručio kako je Peternel “nekada volio lgbt i aktivizam, a danas voli macho desničare i popove”

Podsjetimo, u utorak se Peternel sukobio sa Sandrom Benčić (Možemo!) u emisiji Otvoreno.

“Zadovoljni smo uspjehom. Ono što nam ostaje jest sada objasniti ljudima tko se krije iza platforme Možemo! i Tomislava Tomaševića. Da se ne radi o entuzijastičnim ljudima, koji su ljutiti zbog ostavštine Milana Bandića, nego o izrazito ideološki profiliranoj platformi”, rekao je Peternel, na što mu je Benčić kazala kako su oni zeleno-lijeva stranka te da se ne skrivaju iznad nadideoloških tema.

“Ono što je problem jest vaš program koji je izrazito ideologiziran. Vi morate jasno reći tko ste i što ste. Vi ste predstavnici jedne ideologije za koju sumnjam da ima potporu veću od 50 posto građana Zagreba”, odgovorio joj je Peternel.

 


Komentari