Ne strahuje za glasove! Troskota ne brine Škoro na izborima, otkrio i tko mu je uzor među dosadašnjim gradonačelnicima

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Mostov kandidat za gradonačelnika Zagreba, Zvonimir Troskot u studiju N1 televizije komentirao je najavu kandidature Miroslava Škore, čelnika Domovinskog pokreta.

S obzirom da su obje stranke desnica, bit će zanimljivo gledati kako će se rasporediti glasovi birača. Ipak, o zajedničkoj kampanji govora nema, Troskot tvrdi kako Škorina kandidatura ne mijenja ništa. Čini se da ne strahuje za glasove.

“Ništa se ne mijenja. Mi smo cijelo vrijeme prisutni na terenu, pričamo s ljudima, izgradili smo mrežu, skupili tim stručnjaka koji rade na programu, i strategija nam ostaje ista – vratiti Zagreb građanima. I dalje mislim da imamo najbolji program i kandidata”, kaže Troskot, te ne sumnja da ulazi u drugi krug.

Tvrdi i da Most nitko nije kontaktirao oko Škorine kandidature.

“Nije nas nitko kontaktirao, Most ide sam na izbore, iznjedrili smo mene kao kandidata i to je privuklo brojne stručnjake, kako bismo vratili Zagreb građanima”, ističe.

Dodaje  i da mu je uzor Pero Piker, koji je na poziciji zagrebačkog gradonačelnika bio od 1963. do 1967. godine. Troskot tvrdi kako je Pirker u te četiri godine ostvario jako puno komunalnih objekata, škola, prometnica, vrtića”.

Troskot se u posljednjih mjesec dana ozbiljno bacio u kampanju obilazeći kvartove Zagreba. Kampanja mu se usmjeravala na to da je on bolji izbor od Bandića, a s obzirom da zagrebačkog gradonačelnika više nema, upitno je koga će Troskot sada kritizirati.


Komentari