Mrak Taritaš se osvrnula na novu oponenticu: Evo što kaže za Esih

FOTO: N1

Upitana što više kandidata znači za nju konkretno, Mrak Taritaš je izjavila da treba gledati sve kandidate.

 HNS-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Zagreba osvrnula se na vijest da će se za istu poziciju boriti i Bruna Esih.

“Ja mislim da je dobro i mislim da je dobro da ima što više kandidata i to već neko vrijeme govorim i svaki put ću ponoviti. Grad Zagreb je zaslužio da za prvo mjesto, a to je gradonačelnik ili gradonačelnica, bude puno kandidata i bude jedna zanimljiva borba”, kazala je Mrak Taritaš.  Dotaknula se i stanja u HDZ-u, obzirom na kandidaturu Brune Esih. “Tamo će biti malo gusto, gospođa Esih je ušla na listi HDZ-a u parlament i nije imala mali broj glasova. Očito je tamo uzburkano more. Tamo je bura, nekakvi oblaci iznad planina pa ćemo vidjeti kako će ta bura završiti”, rekla je Mrak Taritaš za N1.

>>>Bruna Esih potvrdila kandidaturu za gradonačelnicu Zagreba: ‘Na raspolaganju sam svom gradu’

Upitana što više kandidata znači za nju konkretno, Mrak Taritaš je izjavila da treba gledati sve kandidate.

“Već sad je negdje desetak kandidata. Nekakve moje šanse naravno svakog su dana sve bolje i bolje. Kad sam startala i kad smo radili prvu anketu prije dvije godine, ja sam bila na šest posto. Sad sve ankete pokazuju da se pretvaram u prvo lice promjene, što sam htjela i biti i učinit ću sve da tome zaista tako i bude, jer mislim da su građani Grada Zagreba zaslužili imati jedan drugačiji način upravljanja gradom. To želim svim svojim sugrađanima i sugrađankama, to želim i sebi i svima oko mene”, zaključila je Mrak Taritaš.


Komentari