Mrak – Taritaš oprala Švaljek: Ovakav okršaj dama jos niste vidjeli

Facebook

Odlučila progovoriti o dosadašnjoj karijeri Sandre Švaljek.

Sandra Švaljek u predizbornu kampanju ušla je kao nezavisan kandidat, što ističe prilikom svakog istupa u medijima. Također, Švaljek ovaj status redovno naglašava kao svoju najveću prednost pred ostalim kandidatima, a posljednjih dana obrušila se na HNS koji proziva za “koketiranje s HDZ – om”.

Na ove tvrdnje osvrnula se na svom Facebook profilu i Anka Mrak – Taritaš koja je, bez dlake na jeziku, odlučila progovoriti o dosadašnjoj karijeri Sandre Švaljek te o odnosu ove nezavisne kandidatkinje i određenih političkih stranaka.

“Naime, gospođa Švaljek zadnjih dana u raznim medijima izjavljuje da će profitirati na zagrebačkim izborima zato što „HNS koketira s HDZ-om“ i postavlja se kao „konkurentska stranka SDP-u“.
Dakle, prije svega, HNS je već 27 godina najžešća oporba HDZ-u, a dva puta kad je sudjelovao u vlasti, to je bilo sa SDP-om. Toliko o koketiranju s HDZ-om.” demantirala je Mrak – Taritaš Sandru Švaljek.

Odlučila ju je Mrak – Taritaš podsjetiti i na dobar dio njezine političke karijere tijekom koje je radila upravo s HDZ – ovcima. Naime, Sandra Švaljek bila je savjetnica Ive Sanadera i Jadranke Kosor.

“Moram također podsjetiti da je gospođa Švaljek, osim suradnje s trenutnim gradonačelnikom Zagreba, svoju cijelu političku karijeru na nacionalnoj razini započela i završila kao savjetnica HDZ-ovim premijerima Sanaderu i Kosor. ” nastavlja Anka Mrak – Taritaš te dodaje kako su “dvije stranke koje podržavaju njezinu kandidaturu i s kojima njezina stranka ima zajedničku listu na zagrebačkim izborima HDZ-ovi koalicijski partneri – HSLS, koji je dio sadašnje HDZ-ove većine, ali i bivše Karamarkove, Sanaderove, i zapravo je jedan od najdugovječnijih HDZ-ovih partnera, i Hrvatska konzervativna stranka Ruže Tomašić.”

“Na kraju, s jednom izjavom gospođe Švaljek se potpuno slažem, a to je da birači nisu vlasništvo stranaka i da će u konačnici glasovati prema vlastitoj procjeni. Vjerujem da će se pritom voditi činjenicama, a ne prizemnim PR-ovskim konstrukcijama. Uostalom, cijela ova kampanja nije o strankama, već o ljudima, odnosno kandidatima kojima građani vjeruju da mogu donijeti promjene u Zagrebu.” zaključuje svoj komentar na Facebooku Anka Mrak – Taritaš.

>>>POTENCIJALNA GRADONAČELNICA: Sandra Švaljek skriva neugodnu aferu, a podržava ju i omraženi političar?


Komentari