Mrak Taritaš ‘kuri’ Bandića: Evo što je napravila

UrukaloviC/Kralj/ PIKSELL

Dali su gradonačelniku nove ideje.

Nakon izjave gradonačelnika Milana Bandića kako se prva kazna za vožnju bez karte ili nedozvoljeno parkiranje neće morati plaćati, kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Zagreba. Anka Mrak Taritaš otvorila je “natječaj za najluđi prijedlog gradonačelnika do lokalnih izbora”.

Podsjetimo, Mrak Taritaš se oglasila na svom Facebook profilu.

“Otvaram natječaj za najluđi prijedlog gradonačelnika do lokalnih izbora. Prva nagrada za najoriginalniji prijedlog su 2 kino ulaznice za film “Anka”, druga nagrada besplatan prijevoz do biračkog mjesta za cijelu obitelj, a treća nagrada je vikend volontiranja u kampanji. Da čujem vaše prijedloge…” napisala je.

Njezin šaljivi potez naišao je na odlične reakcije građana koji su ponudili originalne prijedloge. Tako je Mrak Taritaš natječaj zatvorila, a odabrala je šest finalista.

“Stručno povjerenstvo odabralo je 6 finalista, najoriginalnijih/najluđih prijedloga koje možemo očekivati od gradonačelnika do lokalnih izbora. Radi transparentnosti izbora odlučila sam da građani sami klikom na emotikon izaberu 3 najbolja. Sretno finalistima!!! PS. Nadam se da ovakav natječaj nikad više nećemo otvarati.” napisala je Mrak Taritaš na Fejsu.

Zagrepčani su se još jednom dokazali kao kreativci, a među ovih šest prijedloga doista je teško izabrati najbolji.

Kaj vi velite, koji bi mogao biti gradonačelnikov idući “adut”?

>>>Mrak Taritaš o Bandićevim potezima: ‘Otvaram natječaj za najluđi prijedlog gradonačelnika’

 


Komentari