‘FAKAT BRIJEM NA ZAGREB’ Vukušić izbacio predizborni spot, koje političare prepoznajete u videu?

Photo: Facebook

Neobičan predizborni spot u četvrtak je predstavio Herman Vukušić, kandidat za gradonačelnika stranke Agrameri. Napisao je doktor napomenu kako ovo nije običan politički spot, već “poziv da razmišljaš drugačije”.

“PODIJELI OVU OBJAVU NA SVOJ PROFIL, TE NAM POMOZI NADJAČATI BUKU OVACA”, poručio je psihijatar na svome Facebooku.

Zanimljivo je i kako je video započeo kadrovima Toma Maševića, Vere Makaze i Dade Filića, tj. aktivista, pravnice i profesora iza kojih stoje ovce.

Nakon toga, “potpuno neočekivano”, pojavljuje se doktor Vukušić koji leži na deblima i započinje govor.

“Ne bum vas farbal… Mogu vam trošiti vrijeme s obećanjima o poboljšanju socioekonomskih okolnosti ali to ste sve čuli od drugih kandidata. Zagreb nisu samo problemi, Zagreb su i njegovi ljudi, a kada ljudima bude dobro i gradu će biti dobro. Počnimo od toga”, veli doktor pa zaključuje:

“Ja sam Herman Vukušić i ja fakat brijem na Zagreb”.

Na predstavljanju programa Agrameri su rekli kako će se zalagati za razvoj Zagreba kao centra gejmerske industrije, a namjeravaju uvesti inovacije i u zdravstveni sustav.

Nude besplatan sport za djecu, preustroj gradskih sportskih struktura i jasno odvajanje profesionalnog i amaterskog sporta.

Nadalje, prilikom obnove prednost žele dati stručnjacima koji se zalažu za cjelovitu i održivu obnovu, osobito u široj gradskoj jezgri.

“Želim pretvoriti Zagreb u centar gejmerske industrije jer su dečki koji trenutačno razvijaju projekte u Zagrebu nevjerojatni i imaju ogroman potencijal, počevši od CroTeama na dalje. Jedan od prioriteta je i parkiranje. Zašto ne bi bilo besplatno poslije 18 sati? To je jedan od naših ‘štikleca’, obećanja s kojima ćemo izlaziti u idućim danima. Tu su i pitanja prometa, prometne signalizacije, rasterećenja gužvi… Ima puno tih sitnica koje mogu povećati kvalitetu života u gradu, poput gradskog interneta koji bih unaprijedio s brzinom od 15 megabajta u sekundi”, rekao je Vukušić krajem ožujka.

 


Komentari