‘IZGRADIT ĆEMO NOVE ŠKOLE I PARKOVE’ Škoro u Dubravi obećao rješavanje problema pruge u Trnavi

“Mi već jesmo u drugom krugu i pobijedit ćemo tog malog lijevog aktivistu koji se predstavlja kao autoritet za zelene politike pored živog i zdravog Slavena Dobrovića”, poručio je u srijedu u Dubravi Miroslav Škoro.

“Želimo samo jednu stvar. Napraviti više jer se više može. Nas 20 godina ‘maslaju’, a što se dogodilo u tom periodu? Ništa! Sve možemo ispraviti, ali ne možemo vratiti vrijeme. Pred nama su izbori koji će odlučiti što će se događati iduće četiri godine. Mi možemo poslati poruku cijeloj Hrvatskoj poruku, da Zagreb više neće biti zapušteni grad”, rekao je Škoro i dodao je upravo u Dubravi njegova firma gdje snima pjesme.

Tijekom obilaska porazgovarao je s predsjednicima četvrti Lukom Holjevcem i Ivanom Totićem.

“Mi u Domovinskom pokretu dobro znamo što stanovnicima Dubrave nedostaje da bi ugodnije i ljepše živjeli. Stoga smo im danas, ispred Kulturnog centra u Dubravi, poručili da ćemo izgraditi nove škole za djecu Dubrave, riješiti prometne probleme proširenjem glavnih prometnica i rješenjem pružnog prijelaza Trnava, urediti nove parkove za djecu i izgraditi nužnu komunalnu infrastrukturu.

Čak 100 tisuća naših sugrađana u Dubravi zaslužuje bolje uvjete i veću podršku koja će im omogućiti kvalitetniji život”, zaključio je čelnik Domovinskog pokreta.


Komentari