Ivan Pernar dao svoje prvo predizborno obećanje, nikada ne biste pogodili koje

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

 

Osebujni kandidat za gradonačelnika Zagreba gostovao je u istoj takvoj emisiji.

Najpoznatiji  anti-showu, “Noćna mora” uz najslikovitije likove zagrebačke svakodnevice na Z1 televiziji ima već neko vrijeme ima novu inačicu “Nemoguća emisija” u kojoj je gostovao Ivan Pernar.

17499131_1415259738548022_1849062043579353637_n

Društvo mu je pravio dobro poznati lik, Vlado Matijević -Jajan koji je prokomentirao gradonačelničke kandidate i kazao kako je vrijeme za nove ljude jer su ostali “metuzalemi”. U opuštenoj atmosferi Ivan Pernar slušao je riječ građana, a predstavio je i neke točke svoje predizborne kampanje.

Gledatelji su mogli nazvati i pitati ga što god žele. Tako je dobio i pitanje gledatelja da mu objasni koji je njegov program. Pernar  je kazao kako da ga je u šetnji zaustavio čovjek koji mu je rekao da na trgu bana Jelačića nema niti jedne česme. Ljudi mogu samo ići po kafićima “žicati” vodu ili kupiti flaširanu vodu. Pernar želi postaviti česmu na trg.

Želja mu je da ne niču samo fontane, nego česme. Rekao je i kako treba riješiti pitanje razvrstavanja otpada.

“Grad Zagreb ima problem sa razvrstavanjem otpada, razvrstava najmanje otpada u Europi.”, poručio je kandidat za gradonačelnika dodavši da bi se recikliranjem preplovila količina otpada koja ide na odlagalište.

Pitali su ga i da pojasni što je učinio od onog što je obećao.

“Ispunio sam obećanje da se neću prodati, niti koalirati s HDZ – om ili SDP – om. Idem i na deložacije za što su mislili da više neću ići ako uđem u Sabor. Što se predizbornog programa tiče, nisam ga ispunio jer nema političke volje u Saboru”, odgovara Pernar koji se u gostovanju dotakao i svoje konkurencije.

Bandiću zamjera kriminal i spalionicu otpada na Jakuševcu , no smatra kako je i on populist te govori jezikom građana, a ne elita, kojim govore svi drugi kandidati.

Palo je i prvo predizborno obećanje

Emisija humorističnog tona dobila je i prvo predizborno obećanje Ivana Pernara.

“Jajane, dobit ćeš zube. Ja ću ih financirati”, uskliknuo je Pernar i kazao kako će ako pobjedi u utrci za čelo grada to biti njegov prvi zadatak.

>>>>VELIKI INTERVJU IVANA PERNARA: Otkrio je tko je bio uz njega kad nitko drugi nije!

>>>Pernar zaprijetio Plenkoviću: ‘Napravit ću dosad neviđen politički incident’


Komentari