IMAMO POTVRDU! Herman Vukušić povlači se iz borbe za Zagreb: ‘Život ide dalje’

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Još je jedno lice manje u borbi za glavnu fotelju Zagreba. Od borbe za gradonačelničku fotelju odustao je i zagrebački psihijatar i član stranke “Agrameri”, Herman Vukušić.

Vijesti nam je potvrdio predsjednik stranke “Agrameri” Goran Jelić, koji je kratko prokomentirao: “Život ide dalje”.

Podsjetimo, u borbu za gradonačelnika Vukušić je krenuo kao predstavnik “Agramera”, a nedavno je u središte pozornosti došao kritizirajući Otta Barića. “U posljednjih nekoliko tjedana kao kandidat za gradonačelnika Grada Zagreba u ime Agramera – Nezavisne liste više puta sam rekao kako sam se te kandidature prihvatio nakon što je od iste iz obiteljsko-privatnih razloga odustao Otto Barić mlađi’, započeo je svojedobno na društvenim mrežama.

“I osjećam se kao zadnji idiot. Jer, eto, danas čitam po portalima kako je isti taj Otto postao kandidat za zamjenika Jelene Pavičić Vukičević, gdje baš kroz tu funkciju vidi ostvarenje svojih profesionalnih i životnih ambicija kao i mogućnost da kroz svoju struku doprinese boljitku svojih sugrađana. Moj osjećaj posvemašnjeg osobnog idiotluka proizlazi iz činjenice da sam sa Ottom mlađim sjedio na inicijativnom sastanku Agramera – Nezavisne liste, kao i na drugim susretima koji su uslijedili, a gdje su rađeni planovi za naš zajednički nastup na predstojećim izborima za Grad Zagreb. Pored navedenih planova jedna od temeljnih značajki tih susreta bila je i Ottova žestoka kritika pokojnog šefa njegove nove šefice”, poručio je prije otprilike dva tjedna.

Komentari