HDZ POPLJUVAO TOMAŠEVIĆA: ‘Zajapurenom malicioznošću uspio je sustići zle proroke SDP-a’

Foto: Srecko Niketic/Marko Prpic/PIXSELL

HDZ je u srijedu napokon odabrao svog kandidata za gradonačelnika Zagreba, a “žestoka utakmica” započela je neposredno nakon objave kandidature. Ekonomist s nekoliko titula Davor Filipović već se u prvom obraćanju novinarima obrušio na čelnika platforme Možemo! i jednog od glavnih favorita izbora Tomislava Tomaševića.

Plenkovićev “treći izbor” prvo je konstatirao kako Tomašević “nije vodio nikakav sustav”, a potom je iste večeri žestoko komentirao njegov dugogodišnji aktivizam.

“Pogledate njegov životopis, on vrišti od aktivizma, ne postoji gradnja protiv koje on nije prosvjedovao”, tvrdi izvanredni profesor na Ekonomskom fakultetu, zastupnik u Gradskoj skupštini, predsjednik Nadzornog odbora Hrvatskih šuma i tajnik zagrebačkog HDZ-a.

U istoj je emisiji Tomašević izjavio da bi novac za obnovu iz Fonda solidarnosti Europske unije mogao ostati neiskorišten, a na to je reagirala vodeća stranka.

Preko Facebooka poručili su kako je Tomašević “svojom zajapurenom malicioznošću uspio sustići dvojicu najpoznatijih zlih proroka SDP-a”, odnosno, kako navode, Davora Bernardića i Sinišu Hajdaša Dončića.

Objavu prenosimo u cijelosti.

“USPIO NEMOGUĆE – “PROROŠTVIMA“ SUSTIGAO BERNARDIĆA!

Tomislav Tomašević svojim biserima & pokušajima zastrašivanja 🇭🇷 građana i širenja crnila sve više naliči na Davora Bernardića. Ili Gordana Marasa i Sinišu Hajdaša Dončića, ako vam je draže.

Tako g. Tomašević ovih dana izražava „jaku zabrinutost da nam novac za obnovu iz Fonda solidarnosti 🇪🇺 ne ostane neiskorišten“. Ne samo da 🇭🇷 pred sobom ima 18 mjeseci kako bi iskoristila ta sredstva, nego šef platforme Nemožemo! „zaboravlja“ da je ZG ljevica svakodnevno optuživala #VladaRH da kasni sa zahtjevom European Commission za dodjelu sredstava iz toga istoga europskog fonda & zloguko “proricala” da ga „neće stići, neće uspjeti poslati“, a pritom ili nisu znali ili su svjesno prešućivali da se zahtjev ne može službeno uputiti prije verificirane procjene šteta prema metodologiji Svjetske banke i EU-a – koja ima svoju točno određenu proceduru.

A kako je završila ta „drama“, taj ili neznalački ili podmetački igrokaz? Zahvaljujući upravo kvalitetno pripremljenom zahtjevu naše Vlade, a ne aktivističkim parolama & neodmjerenim riječima, 🇭🇷 je iz Fonda solidarnosti 🇪🇺 dobila bespovratnih 683 milijuna € – najveći iznos pomoći po glavi stanovnika nekoj državi u povijesti tog fonda!

Možemo konstatirati da je g. Tomašević svojom zajapurenom malicioznošću uspio sustići dvojicu najpoznatijih zlih proroka SDP-a – „Nostradamusa“ Bernardića, koji je „najavljivao“ da će 400.000 🇭🇷 radnika dobiti otkaz uslijed epidemije, & „Babu Vangu“ Hajdaša Dončića, koji je zazivao da će naša zemlja „uskoro imati“ 10.000 novozaraženih dnevno. SDP i Nemožemo! neće u koaliciju, ali im je modus operandi isti: što gore za 🇭🇷 – to bolje za njih”

Komentari