HDZ-ov Filipović teze hejtera nazvao promašenima, siguran je u sebe i rezultat na izborima

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL/Ilustracija

Davor Filipović, kandidat HDZ-a za zagrebačkog gradonačelnika promašenim je u ponedjeljak ocijenio teze dijela analitičara i oporbe da će HDZ promijeniti kandidata za tu funkciju, istaknuvši da ima čvrstu podršku stranke.

“Takve teze moram nazvati promašenima. Imam čvrstu podršku premijera Andreja Plenkovića i cijele stranke. Te promašene teze dolaze od dijela analitičara i oporbe koji ne spavaju mirno otkad sam se kandidirao“, rekao je Filipović upitan ostaje li u utrci za zagrebačkog gradonačelnika i je li moguće da HDZ promjeni svog kandidata za tu funkciju.

Poručio je i kako se njegova kampanja ni na koji način neće promijeniti jer sve ono što je radio protekle četiri godine u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, to radi i sada.

“Nudim konkretna rješenja, nudim sadržaj, prije svega konsolidaciju gradskih financija te transparentnu obnovu grada. Oni koji do sada nisu nudili sadržaj morat će mijenjati svoju kampanju”, rekao je.

Filipović se u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, u povodu smrti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, upisao u knjigu žalosti poručivši da će se Bandića prisjećati kao osobe čiji je život i politički angažman obilježila neiscrpna radna energija. Biti će upamćen i kao najdugovječniji zagrebački gradonačelnik, dodao je.


Komentari