(FOTO) OKUPILA JE ESTRADNJAKE! Na listi Pavičić Vukičević mjesto pronašli glazbenici, frizer, ali i jedan sportaš

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

“Spoj mladosti, energije, ali i iskustva i znanja”, riječi su kojima je Jelena Pavičić Vukičević u četvrtak opisala kandidacijsku listu za Gradsku skupštinu, na kojoj je ona na prvom mjestu, a iza nje su kandidati za njezine zamjenike Ivica Lovrić i Otto Barić.

Obnašateljica dužnosti gradonačelnice i kandidatkinja za šeficu metropole naglasila je kako uz najkvalitetniji program ima i najkvalitetniju listu, na kojoj su mjesto pronašli mnogi estradnjaci.

Pavičić Vukičević je istaknula kako se svi radu u Skupštini vesele, iako mnogi baš ni nemaju veze s politikom. Naime, na listi se pronašlo troje glazbenika, Sandra Bagarić, Ibrica Jusić i Zdenka Kovačiček.

LJUBO JURČIĆ, Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Na popisu je i jedini hrvatski frizer u Kući slavnih Ivica Zanetti te ekonomist Ljubo Jurčić. Kao ni njezin prethodnik, Pavičić Vukičević nije izostavila “sportsko pojačanje” pa je svoje mjesto dobio i streljač Josip Glasnović.

IVICA ZANETTI, Foto: Borna Filic/PIXSELL

Na listi su i već dobro poznata skupštinska te gradska lica poput Višnje Fortune, Gordane Rusak, Irene Cajner Mraović, Miodraga Deme, Slavka Kojića, Tamare Čubretović, Nenada Predovana…

JOSIP GLASNOVIĆ, Foto: Igor Kralj/PIXSELL

“Najupućeniji smo, imamo najviše znanja, iskustva – i to smo uvijek nesebično spremni podijeliti sa svim našim sugrađanima”, istaknula je.

SANDRA BAGARIĆ, Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

“Nećemo ulaziti u koalicije, ali naša će vrata uvijek biti otvorena za svakog tko za zajednički stol može donijeti nove ideje, prijedloge, a sve na korist svim našim sugrađanima”, dodala je.

IBRICA JUSIĆ, Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Podsjetila je da su prošli tjedan predali liste za vijeća gradskih četvrti i vijeća mjesnih odbora te istaknula da su predali najveći broj lista – njih 232, od mogućih 235.

ZDENKA KOVAČIČEK, Foto: Boris Kovacev / CROPIX


Komentari