(FOTO) Kandidati za gradonačelničku fotelju obavili svoju građansku dužnost! Glasali Škoro, Škare Ožbolt, Klisović, Troskot

Foto: Pixsell

U tijeku su lokalni izbori, a Državno izborno povjerenstvo (DIP) objavilo je da je do 11.30 sati na biračka mjesta u Hrvatskoj izašlo 15,47 posto građana. Svoju građansku dužnost obavili su i kandidati za gradonačelničku fotelju grada Zagreba.

Kandidat SDP-a za gradonačelnika Joško Klisović glasovao je na lokalnim izborima u prostorijama Osnovne škole Pantovčak.

Photo: Josip Regovic/PIXSELL/POOL

Anka Mrak Taritaš kandidatkinja Glasa za gradonačelnicu Zagreba, glasovala je u prostorijama Osnovne škole Matka Laginje.

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

MOST-ov kandidat Zvonimir Troskot, svoj glas dao je u Školi za cestovni promet na Trgu John F. Kennedy 8.

Photo: Ranko Suvar/CROPIX/POOL

U prostorijama VII. gimnazije građansku dužnost obavila je nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Vesna Škare Ožbolt.

Photo: Admir Buljubasic/FAH/POOL

Kandidat i čelnik Domovinskog pokreta glasovao je u u Osnovnoj školi Gračani.

Photo: Marko Todorov/CROPIX/POOL

Podsjetimo, među prvima svoje je biračko pravo iskoristila Jelena Pavičić Vukičević, kandidatkinja Stranke rada i solidarnosti. Glasala je u Osnovnoj školi Antuna Gustava Matoša. u pratnji supruge i psa oko 8.30 sati kandidat i čelnik platforme Možemo! Tomislav Tomašević je stigao na biralište u OŠ Kralja Tomislava. Svoj glas u 9.00 sati dao je HDZ-ov kandidat Davor Filipović, više o tome pročitajte ovdje.


Komentari