FILIPOVIĆ NAKON DEBATE: ‘Klisović je podilazio Tomaševiću, a priključila im se Škare Ožbolt. Pa ovo je sada 3:1’

Foto: Facebook/HDZ Zagreb

Sveučilište Vern organiziralo je debatu četvero kandidata za gradonačelnika Zagreba –Davora Filipovića (HDZ), Joška Klisovića (SDP), Vesne Škare Ožbolt (nezavisna kandidatkinja) i Tomislava Tomaševića (Možemo!).

O nastupu njihova kandidata za gradonačelnika HDZ se svrnuo na svome Facebooku i pohvalio Davora Filipovića.

Osvrt prenosimo u cijelosti:

“Filipović je na početku je iznio svoju kratku biografiju i poručio kako želi grad u kojem će mladi pobjeđivati, a Klisović je istaknuo kako želi moderan grad iz kojeg mladi neće odlaziti.

Tomislav Tomašević na debati se pohvalio kako je proputovao svijet i vidio različite programe za mlade te kako smatra da mladima treba perspektiva. Improvizirao je o obnovi, a podsjetio je i na blamažu koju je sam sebi napravio. Tvrdio je kako Vlada RH neće stići podnijet Zahtjev za sredstva za obnovu iz Fonda solidarnosti, ali nije znao da se taj zahtjev niti ne može poslati European Commission sve dok se ne dovrši verificirana procjena šteta od potresa. Na kraju je dobila 683.7 milijuna eura za obnovu Zagreba i okolice”, napisali su na službenoj stranici stranke.

Onda su se osvrnuli na ostale sudionike debate:

“Joško Klisović podilazio je Tomaševiću, a priključila im se i Vesna Škare Ožbolt. Na ovom je sučeljavaju hvalila Tomaševića i aktivističke prosvjede te podržavala njegove stavove. Pa ovo je sada 3:1!”, konstatirao je Filipović.

Na zadnjem pitanju kandidati su morali postaviti, po vlastitom izboru, jedno drugom pitanje. Tomašević je tada pitao Škare Ožbolt zašto misli da je bolja od Filipovića.

“Imam veliko iskustvo, nisam sudjelovala u pričama vezanim za dva mandata, nisam pridonijela tome da Zagreb bude na štakama. Radila sam u privatnom sektoru, nisam imala privilegije koje je imao Filipović. Ja sam prije svega borbena osoba sa znanjem, iskustvom i jakim karakterom”, odgovorila je.

Filipović je pak Tomaševiću zaključno rekao kako je ponovno govorio o poslovnom iskustvu, kako je bio konzultant u 40-ak zemalja i da želi popis tih zemalja, što je radio i kakve je naknade imao”, poručuje HDZ.

 


Komentari