‘Eto, to je Anka’: Saborski zastupnik otkrio kako je bilo u stožeru Mrak Taritaš

FOTO: Facebook / Goran Beus Richembergh

U stožeru Anke Mrak Taritaš vladalo je vedro raspoloženje.

Dan nakon lokalnih izbora u Hrvatskoj svi su puni dojmova koje dijele na društvenim mrežama, bilo da je u pitanju razočaranje ili sreća.

Među dramatičnijim rezultatima bili su svakako oni u Zagrebu gdje se na samom početku vodila “mrtva trka” između Milana Bandića i Anke Mrak Taritaš, iako je naposljetku pobjedu odnio stari, odnosno novi-stari gradonačelnik Milan Bandić. Međutim, Anka Mrak Taritaš stoički je podnijela poraz i čestitala Milanu Bandiću na ponovnom osvajanju mandata, a sve uz prepoznatljiv osmijeh koji uvijek “nosi” sa sobom.

U njezinom stožeru u klubu Klub vladalo je, kako su nam već jučer kazali izvori, odlično raspoloženje tijekom cijele večeri, a da ono nije stalo ni nakon rezultata i pobjede Milana Bandića svjedoči i objava na Facebooku HNS-ovog saborskog zastupnika Gorana Beusa Richembergha, koji je otkrio kako je bilo u stožeru Anke Mrak Taritaš.

Pamtim mnogo izbora i dočekivanja svakakvih izbornih rezultata. Ali ne pamtim da je igdje bila tako dobra i pozitivna vibra kao sinoć s Ankom Mrak Taritaš i njenim izbornim timom. Baš svi su htjeli navratiti, javiti se i biti tamo. Uobičajeno je da se okupljeni raziđu nakon što se glavni kandidat ili kandidatkinja obrate javnosti. Anka je to učinila u 21,30 ali je gužva trajala još satima. Nikome se nije išlo kući i svi su bili odlično raspoloženi. Eto, to je Anka“, kazao je Beus Richembergh u objavi na svom službenom Facebook profilu.

HNS-ov saborski zastupnik osvrnuo se i na lokalne izbore na drugim mjestima u Hrvatskoj.

Rezultat Anke Mrak Taritaš u Zagrebu zapravo je sjajan jer je ona prvi put u 16 godina ozbiljno ugrozila primat najmoćnijega hrvatskog gradonačelnika svih vremena i tek nekoliko postotaka je dijelilo od pobjede u glavnom gradu“, kazao je Goran Beus Richembergh u objavi.


Komentari