Prgomet progovorio o promjeni političkih opcija, prosvjedu na Savici i brojnim temama

Photo:Zeljko Lukunic/PIXSELL

Komentirao je i izjavu Olivera Frljića da HDZ provodi dubinsku fašizaciju društva.

Drago Prgomet, kandidat za zagrebačkog gradonačelnika, gostujući u emisiji Iza zavjese rekao je da je zadovoljan izborom Blaženka Bobana za novog kandidata HDZ-a za splitsko-dalmatinskog župana.

“Sjećate se da je Plenković poručio da nema tolerancije prema korupciji, nepotizmu. Stav je bio jasan kad je poslao nadzor. Ministarstvo je utvrdilo nepravilnosti i jedini mogući scenarij je bio da Ževrnja odstupi”, poručio je Prgomet o unutarstranačkim obračunima, prenosi Narod.hr.

Upitan o prosvjedima na zagrebačkoj Savici rekao je kako je njima poslana jasna poruka Bandiću da se moraju poštovati želje i potrebe građana. Građane je trebalo pitati. “Prema svim medijskim izjavama, cijeli taj proces je sumnjiv… od toga da struka nije pitana, do iznosa kojim će se uređenje financirati”, rekao je Prgomet.

Komentirao je i izjavu Olivera Frljića da HDZ provodi dubinsku fašizaciju društva. Da je to istina, Frljić ne bi imao prilike postaviti svoju predstavu. No, kaže – ne bi je financirao, ali ni zabranio. Za njega je predstava neprihvatljiva jer smatra da treba štititi vjerske osjećaje svih.

Upitan o promjeni političkih opcija kaže: “Čak i da sam promijenio 10 političkih opcija ja svoje političke stavove nisam nikad mijenjao. Nisam se svojih izjava odricao niti ih mijenjao”, tvrdi Prgomet.

“Moj odlazak na listi Mosta bio je prkos”, kaže Prgomet.


Komentari