‘BANDIĆEVE ŽENE’ U SVAĐI? Pavičić Vukičević ‘šutnula’ Pricu, no ona nije jedina! Evo koja su jaka imena izbrisana s liste

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Dobro poznata estradna imena pronašla su svoje mjesto na listi Bandićeve nasljednice Jelene Pavičić Vukičević, no jedno koje su svi tamo očekivali, kao da je netragom nestalo. Naime, riječ je o omiljenoj suradnici pokojnog gradonačelnika, Nataliji Prici, koju se često stavljalo u kontekst kobne večeri kada je preminuo zagrebački gradonačelnik.

Prica je bila na listi na izborima 2017. godine.

Do pozicije u Skupštini došla je spletom okolnosti, jer je violončelistica Ana Rucner svoj mandat stavila u mirovanje pa je Prica kao nestranačka zastupnica uskočila u njezinu fotelju. Kakva će biti njezina politička budućnost te ima li je uopće, još nije poznato. Zasad se jedino zna da je Prica još uvijek članica Predsjedništva Stranke rada i solidarnosti.

Na izbore bez prekaljenih Bandićevih kadrova

Ovog puta na listi se nisu našli niti Olivera Majić koju je Pavičić Vukičević smijenila s čela zagrebačkog Stožera nakon kontroverzne odluke da će se u Zagrebu maske morati nositi na otvorenom.

Na listi nema Pavle Kalinića, zatim ni dugogodišnjeg Bandićeva suradnika i ravnatelja kazališta Kerempuha Dušana Ljuštine, bivše Bandićeve ‘desne ruke’ Vesne Kusin, a niti muftije Islamske zajednice u mirovini Ševka ef. Omerbašića.

Od ‘stare Bandićeve garde’ na listi se na ovim izborima našao Ivica Lovrić, a novo je ime arhitekta Otte Barića, ekonomista Ljube Jurčića i pjevačice Zdenke Kovačiček.

Ona će raditi drugačije

Podsjećamo, Pavičić Vukičević o svom bivšem šefu, nije rekla niti jednu ružnu riječ, no svejedno je najavila da će se neke stvari raditi drugačije.

Čini se kako je svoje riječi odlučila provesti u djelo pa je tako uredila kandidacijske liste za ove lokalne izbore.


Komentari