Ljubav se ne kupuje: Dođi na trg i udomi životinju!

Koliko ljubavi i topline se može dobiti od četveronožnih prijatelja, najbolje znaju njihovi vlasnici.

Bez obzira jeste li već našli najiskreniju ljubav ili ju tek trebate pronaći, 15. 6. 2019. od 8 do 16 sati navratite na zagrebački Trg bana Jelačića gdje će se predstaviti udruge članice Mreže za zaštitu životinja koje će sa sobom povesti neke od svojih štićenika koji trebaju udomljenje.

Mreža za zaštitu životinja poziva građane da posjete ovo događanje s jasnom porukom davanja prednosti udomljavanju pasa i mačaka naspram kupnje životinja, i da tako daju svoju podršku. Tamo će moći porazgovarati s predstavnicima udruga, doznati kakva su njihova iskustva, družiti se sa psima te na njihovim štandovima pronaći zanimljive i edukativne sadržaje.

Od članica Mreže za zaštitu životinja može se saznati sve o važnosti propisivanja trajne sterilizacije i provedbe kontrole mikročipiranja pasa, što naši gradovi (ne) čine za životinje, te kako svatko može pomoći uličnim mačkama i sudjelovati u zaštiti životinja općenito.

Mreža za zaštitu životinja projekt je udruge Prijatelji životinja i okuplja više od 50 udruga za zaštitu životinja iz cijele Hrvatske koje djeluju sa ciljem promicanja  udomljavanja umjesto kupnje kućnih ljubimaca, odgovornog skrbništva, mikročipiranja pasa, trajne sterilizacije i dosljedne provedbe Zakona o zaštiti životinja

Više informacija o događanju može se pronaći na www.prijatelji-zivotinja.hr.


Komentari