LIMITIRANO IZDANJE Dorina Čvarak rasprodana u rekordnom roku! Od jutra se stvarali redovi

Foto: Press

Dorina Čvarak počela je kao prvotravanjska šala, a nakon što je Kraš odlučio udovoljiti željama potrošača i zbilja je proizvesti, postala je hit! Naime, ovaj vikend u Kraš choco&caféu posjetitelji su imali priliku kupiti limitirano, ručno rađeno izdanje Dorine Čvarak i već od jutra stvorili su se redovi onih koji su nestrpljivo htjeli probati ovu neuobičajenu kombinaciju okusa.

Foto: Press

Tako je u samo nekoliko sati prodano gotovo stotinu kilograma Dorine Čvarak, a potražnja je bila tolika da su iz Kraša odlučili za ostale koji su u subotu došli po svoj primjerak napraviti listu čekanja, a na nju se upisalo preko 300 ljudi. Njih već idući vikend u Kraš choco&caféu čeka primjerak ove slasne čokolade.

Foto: Press

„Dorinu Čvarak odlučili smo proizvesti nakon što je reakcija pratitelja na objavu prvog travnja o ovom proizvodu premašila razmjere šale. Mi smo ispunili njihovu želju zadnjeg travnja, a oni su nas oduševili interesom koji su pokazali. Doslovno su stajali u redovima, a kako je i nas toliko zanimanje iznenadilo, na kraju smo omogućili da svi koji su u subotu došli do Kraš choco&caféa po čokoladu mogu biti upisani na listu čekanja i ipak dobiti svoju Dorinu Čvarak“, rekla je Marina Knežević, direktorica marketinga Kraša.


Komentari