KRŠ I LOM Vlasnik autopraonice u Španskom očajan: Drski lopov probio zid kako bi ušao u ured! To je četvrta provala u mjesec dana

Izvor: Facebook

Kreativnost kriminalaca u posljednje vrijeme dosegnula je sasvim novu razinu, čemu i svjedoči očajni vlasnik autopraonice na Španskom, koji je putem društvenih mreža, zamolio za pomoć svoje susjede, jer kako tvrdi, policija ne reagira.

Naime, već četiri puta u posljednjih mjesec dana, nepoznati počinitelj mu provaljuje u autopraonicu i krade skupu opremu, a sinoć je probio i kroz zid kako bi mogao ući.

Izvor: Facebook

“Dragi susjedi, molimo pomoć!! Obaviještena je i policija svaki put sa snimkama ali ne mogu ništa !! Imamo četiri provale u zadnjih mjesec dana s velikom štetom! Provaljeno nam je u autopraonicu Jimmy, i uvijek je ista osoba! Za točnu informaciju o počinitelju dajemo novčanu nagradu!! Info na broj 091 442 4443.
Unaprijed svima zahvaljujemo!”, apelirao je vlasnik autopraonice.

Izvor: Facebook

“Da taj ne operira po Španskom/Malešnici? Nama je auto ukraden s utorka na srijedu s parkinga u Furtingerovoj ulici/Donje Vrapče”.

“Može policija samo da hoće… I ja sam imala dva puta pokušaj provale u stan”, požalili su se i drugi susjedi u komentarima.

Izvor: Facebook


Komentari