Kreće snimanje “Milijunaša”. Zbog pandemije mijenja se format i uvodi veliki novitet u kultnom kvizu?

Foto: Marko Todorov / CROPIX

HRT-ov kviz ‘Tko želi biti milijunaš?’ jučer je emitirao svoju posljednju epizodu snimljenu prije početka pandemije korona virusa.

Kako javlja Večernji list, snimanje ‘Milijunaša’ nastavlja se, ali s nekim novitetima. Natjecatelji će već idućeg tjedna dolaziti u studio kako bi se snimile nove epizode popularnog kviza.

Tarik Filipović (48) i dalje će biti voditelj, a u novoj verziji kviza bi umjesto šest natjecatelja trebalo biti njih četiri. Sve će biti prema uputama i mjerama, koje svakodnevno donosi Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske.

Najveća novost je, neslužbeno doznaje Večernji list, uvođenje novog džokera ‘Tri mudraca’, koji će zamijeniti džoker ‘Pitaj publiku’ zato što su zbog odluka Stožera RH, zabranjena veća okupljanja pa tako neće biti ni publike u studiju. Džoker ‘Tri mudraca’ je džoker koji se već koristio u Rusiji, Estoniji, Njemačkoj, Indiji, Latviji, SAD-u i Vijetnamu. Funkcionira na način da troje ljudi pomaže natjecatelju.

Riječ je o poznatim kvizašima, bivšim natjecateljima koji su na Milijunašu osvajali iznose iznad 250 tisuća kuna i sad će oni biti ti koji će pomagati natjecateljima u ‘vrućem stolcu’ da pređu prag…


Komentari

loading...