Kratkotrajno zaustavljanje prometa u centru Zagreba: Saznajte više detalje

Prometna policija, ilustracija, (Foto: Ronald Gorsic/CROPIX)

Radi održavanja humanitarne manifestacije u doć će do kratkotrajnog zaustavljanja prometa.

U nedjelju, 15. rujna 2019. godine u organizaciji Udruge “Neuron“ iz Zagreba održava se humanitarna manifestacija “Bukom motora protiv tišine ALS-a“. U sklopu manifestacije održat će se moto “defile“ ulicama Grada Zagreba.

Auto – moto “defile“ predviđen je u vremenu od 11.45 do 13 sati te će u tom periodu, zbog prolaska sudionika, doći do kratkotrajnog zaustavljanja prometa po sljedećoj trasi:

Ulica Eugena Podaupskog – Zahorova ulica – Branimirova ulica – Heinzelova ulica – Kvaternikov trg – Vlaška ulica – Šoštarićeva ulica – Trg Josipa Langa – Branjugova ulica – Trg Europe – Palmotićeva ulica – Branimirova ulica – Heinzelova ulica  Ulica Eugena Podaupskog.

Iz Policijske uprave zagrebačke mole za razumijevanje i strpljenje sve građane, odnosne sudionike u prometu koji se u navedeno vrijeme zateknu u zoni zabrane prometa te da poštuju upute policijskih službenika na navedenoj trasi radi što bolje protočnosti prometa te kako ne bi došlo do ugrožavanja sudionika “defilea“ ali i svih sudionika u cestovnom prometu u zonama trase kretanja.


Komentari